RĂPIRE ÎN STIL MAFIOT, ÎN PLINĂ ZI

Scene desprinse parcă din filme cu gangsteri, s-au derulat, pe o stradă din Buzău! În plină zi, o fată de 14 ani a fost răpită! Șase persoane au fost implicate în scenariul menit s-o aducă pe minoră în brațele celui care a ordonat totul, un tânăr de 19 ani, din Râmnicu Sărat.

Băiatul o văzuse pe minoră la un eveniment privat și a decis că trebuie să-i devină soție. Duminică, el și-a pus planul în aplicare: tânărul și alte cinci persoane, trei bărbați și două femei, au venit la Buzău și au pândit-o pe fată și în timp ce mergea către un magazin din vecinătatea locuinței. Au băgat-o cu forța într-un autoturism și au demarat în trombă.

După ce a aflat de cele întâmplate, familia fetei a anunțat Poliția.

Polițiștii au făcut filtre, atât în Buzău, cât și Râmnicu Sărat. Aflând că sunt urmăriți, răpitorii au abandonat-o însă pe fată pe o stradă din municipiul Buzău. Totuși, toate cele șase persoane implicate în răpire au fost prinse și reținute pentru 24 de ore.

Cei șase buzoieni acuzați că au răpit-o minoră au fost prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă, sub acuzația de lipsire de libertate.

Related posts