O NOUĂ ȘOSEA SPECTACULOASĂ

Lucrările de asfaltare a uneia dintre cele mai spectaculoase şosele de la Curbura Carpaţilor se află pe ultima sută de metri! Drumul, lung de 11 kilometri, străbate păduri dense din judeţul Buzău şi are multe curbe strânse. Este vorba despre DJ102C, tronsonul Cislău – Buda Crăciuneşti/limita cu judeţul Prahova, un drum de o frumuseţe aparte, ce urcă îndrăzneţ înălţimile şi poartă drumeţul prin peisaje aparte. O bună porţiune a şoselei trece prin pădure, iar numeroasele curbe şi pante fac din ea una dintre cele mai frumoase din judeţ.  Zona are multe de oferit și din punct de  vedere turistic iar asta se va vedea în curând, după încheierea lucrărilor de asfaltare şi reabilitare a drumului.

Odată cu modernizarea acestei șosele, conducerea Consiliului Județean intenționează să valorifice la maximum potențialul turistic al zonei.

Preşedintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, dă asigurări că spre sfârșitul lunii septembrie, şoferii vor putea circula în cele mai bune condiții pe DJ 102C, între DN 10 – Cislău şi limita cu judeţul Prahova.

O altă șosea modernizată recent de Consiliul Județean, la fel de spectaculoasă pentru șoferi, este cea care leagă municipiul Rm. Sărat de comuna Murgești.

Related posts