DEBUT DE AN ȘCOLAR, LA LICEUL „GRIGORE C. MOISIL”

Anul școlar 2021 – 2022 a început, astăzi, și pentru elevii și profesorii Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău. Ceremonia de început de an școlar a debutat cu discursul directoarei liceului, Adriana Voicu, moment urmat de o scurtă slujbă religioasă.

Au ținut să le vorbească elevilor și părinților prezenți la ceremonie și un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean.

Conducerea Liceului Tehnologic „Grigore C Moisil” din Buzău îi asigură pe elevii care au optat să studieze la această unitate de  învățământ, dar și pe părinții acestora, că nu vor regreta alegerea făcută.

De menționat că elevii Liceului Tehnologic „Grigore C. Moisil” din Buzău –  liceu acreditat „Erasmus+” –  au posibilitatea să se angajeze imediat după finalizarea studiilor. De altfel, liceul aflat în vecinătatea fostei înreprinderi Contactoare este singurul din județ la care funcționează sistemul de învățământ profesional dual. Practic, în baza unor parteneriate încheiate între unitatea de învățământ și societăți comerciale, elevii se vor putea angaja la firmele unde au efectuat stagii de practică.

Related posts