HOROSCOP (24 sept – 1 oct)

berbec –  ești foarte discret și îți este foarte bine așa. Sunt momente bune pentru a-ți regândi planurile de viață și pentru a-ți remodela concepțiile după care îți ghidezi deciziile și acțiunile. Este momentul să-ți schimbi rafical și definitiv personalitatea.

taur –  este momentul să te desprinzi din relațiile vechi și să renunți la acțiunile comune cu alții. Chiar dacă unele situații vor implica și discuții aprinse sau reproșuri, fii prudent și îndepărtează-te rapid de toate acestea și de oamenii care s-au dovedit neserioși până acum.

gemeni –  ai tendința de a riposta la orice autoritate care se exercită în preajma ta și căreia ești cumva nevoit să i te supui. Fii prudent și evită dezvoltarea conflictelor, deoarece se pot întinde pe perioade mari de timp. Relațiile cu prietenii se vor schimba definitiv.

rac –  ești animat de gânduri mărețe, idealuri nobile și de filozofii noi de viață. Sunt momente speciale în care îți vei schimba radical mentalitatea și felul în care te raportezi la oameni și fapte. Studiile, cercetările, documentarea și călătoriile îndepărtate vor reprezenta subiecte de mare interes.

leu –  se deschide o etapă de câștig de la și prin alții, se lămuresc chestiuni financiare și materiale trenante. Documentele financiare și demersurile privitoare la investiții și la achitarea datoriilor reprezintă teme importante. Recomandabil este să eviți contractarea creditelor și acumularea datoriilor.

fecioară –  este rost de parteneriate noi, fie că este vorba de planul personal, fie de cel profesional. Unele colaborări sau un mariaj se pot destrăma rapid, fără echivoc. Este bine să te desprinzi de relațiile și situațiile care nu mai funcționează și să te pregătești de altele noi.

balanță –  se conturează o etapă nouă, cu multă activitate, sarcini de lucru de anvergură, relații colegiale tumultoase. Este rost de obținerea uor colaborări fructuoase, cel puțin pentru un an de zile de acum încolo. Ar fi bine să-ți planifici un program de îngrijire corporală și analize medicale.

scorpion –  se lămuresc animozitățile vechi, atât în relația cu persoana iubită, cât și în relația cu copiii. Totuși, discordia este prezentă, astfel că mai pot apărea discuții aprinse și controverse. Cu puțin efort se poate rezolva favorabil pentru toată lumea.

săgetător –  ești sprijinit de cei dragi, iar ideile și propunerile lor ar fi bine să le iei în serios și să le aplici. Sentimental sunt șanse să te îndrăgostești, să legi o relație frumoasă și de bun augur, practic începând o etapă de lungă durată în acest sens. La serviciu ai multe de făcut.

capricorn –  se deschide sezonul călătoriilor pe distanțe scurte, astfel că ar fi bine să-ți faci planuri mărețe în acest sens. Studiile și activitățile intelectuale te vor atrage în mod special, unele chiar fiindu-ți necesare în progresul profesional.

vărsător –  apar informații deosebite cu privire la îmbunătățirea salarizării, a condițiilor de muncă și a relațiilor colegiale. Cheltuiește strictul necesar și chiar ar fi bine să pui și ceva bani deoparte. Negocieri cu privire la salariu .

pești –  este vremea marilor schimbări pentru tine. Înnoiri pe toate planurile, direcții noi de viață și activitate, abordarea situațiilor și relațiilor în care ești implicat printr-o altă filozofie de viață. Este bine să te concentrezi numai pe interesele tale și să-ți cultivi gândirea pozitivă.

Related posts