TREI ACCIDENTE RUTIERE GRAVE, ÎNTR-O SINGURĂ ZI

Accidente în lanț, ieri, pe șoselele din județul Buzău. Primul eveveniment rutier grav a avut loc, la orele prânzului, pe drumul național 1B, care leagă Buzăul de Ploiești. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

În accident au fost răniți șoferul microbuzului, alături de alți trei pasageri. Microbuzul transporta atât călători, cât și bagaje și urma să ajungă la Galați. Polițiștii nu exclud nici varianta ca un al treilea șofer, care nu a oprit la locul accidentului, să fie vinovat. Potrivit martorilor, autoturismul a pătruns pe contrasens, iar șoferul de 65 de ani a încercat să îl evite și a intrat în coliziune cu microbuzul.

Tot ieri, au avut loc alte două accidente grave pe drumurile din județ. La Ojasca, pe Drumul Național 10, a avut loc o coliziune între două masșini care circulau pe același sens, în urma căreia trei persoane au ajuns la spital. De asemenea, la Spătaru, pe Drumul European E85, un pieton a fost rănit grav după ce fost acroșat de către un tir condus de un șofer ucrainean.

Related posts