CONSTRUCTII NOI

La Râmnicu Sărat, va demara, în curând, construcția primelor două blocuri de locuințe sociale. Ieri, municipalitatea a predat amplasamentul către constructorul care va realiza cele două imobile pe un teren din zona serelor din municipiu. Investiția se realizează cu finanțare din fonduri europene. Termenul de finalizare a construcției, care presupune realizarea a 32 de locuințe, este de 10 luni.

Tot în această zonă și în aceeași perioadă va fi construit și un bloc, care va cuprinde 30 de locuințe destinate tinerilor. Investiția va fi derulată prin Agenția Națională a Locuințelor.

De asemenea, anul viitor, autoritățile din Rm Sărat vor implementa un al treilea proiect, care vizează construirea de locuințe pentru râmniceni. Investiția presupune realizarea a 27 apartamente și 17 garsoniere. Locuințele vor fi construite în fostul cămin al Liceului Agricol din cartierul Anghel Saligny. Autoritățile spun că aceste investiții vor face ca în următorii doi ani peste 100 de familii să se mute în casă nouă. Condițiile pe care solicitanții trebuie să le îndeplinească pentru a putea obține o locuință vor fi publicate în curând, iar cei interesați vor putea depune cererile la Primăria municipiului Râmnicu Sărat.

Related posts