GARD PENTRU NEVACCINAȚI

Decizie controversată a unui cunoscut supermarket din Rm. Sărat. Duminică dimineață, reprezentanții magazinului au montat un gard în interior, pentru a delimita spațiile de acces ale persoanelor care s-au vaccinat ori au trecut prin boală de cele ale persoanelor care nu dețin certificat verde. Un client nemulțumit, din Râmnicu Sărat, a fost primul care a dezvăluit această inițiativă, printr-o filmare pe o rețea de socializare, care a adunat zeci de comentarii negative. Imagini similare au apărut apoi din mai multe magazine din țară ale retailerului german, semn că măsura s-a luat la nivel național.

Clienții magazinului s-au crucit atunci când au observat gardul metalic înalt de aproape doi metri care separă supermarketul de galeria cu restaurante și cofetării, magazine considerate neesențiale. Unii au devenit chiar furioși atunci când și-au dat seama că nimeresc pe partea greșită a gardului și trebuie să ocolească.

Îngrădirea decisă de retailerul german este, în continuare, intens criticată pe rețelele de socializare, de clienți, dar chiar și de către unii dintre angajații supermarketului.

Related posts