Costin-Ștefan Radu, despre ultima fiță solicitată la salonul său de tatuaj- reîmpodobirea capilară la bărbați: “Aceasta procedură vine în ajutorul celor sunt complexați în special de anumite zone ale scalpului”

chel-interviuEste artistul din mâna căruia iese desenul sau motto-ul cu care rămâi deseori pe viață, pe corp, față și mai nou cap, și de aceea spune că o mână sigură și multă răbdare sunt cheia succesului salonului său. Costin Ștefan Radu este unul dintre cei mai pricepuți și cunoscuți tatuatori din Buzău, iar despre mulțumirea clienților săi și ultimele cerințe în domeniu ne spune direct el, într-un interviu acordat publicației „Scurtpe2”.

Silvia BUNICĂ:  Cu ce noutăți ne întâmpini în salonul tau în aceste luni?

Costin- Ștefan Radu: Vă întâmpin cu o mulțime de noutăți. Printre care reîmpodobirea capilară prin metoda tatuării firelor de păr, astfel încât să creeze iluzia unui scalp proaspăt tuns și perfect normal. Această procedură vine în ajutorul celor care simt necesitatea înmulțirii firelor de păr vizibil sau pur și simplu sunt complexați de anumite zone ale scalpului și le vor refăcute, estetic.

S.B.: Ce se mai solicită în materie de tatuaje estetice?

C.Ș.R.: Pe lângă binecunoscutele tatuaje cosmetice, ultima apariție în domeniu este dată de tehnica reîmpodobirii capilare. Este o tehnică inovatoare ce câștigă notorietate rapid în rândul celor cu probleme de cădere a părului, început de chelie sau chelie în ultima fază.

S.B.: Cum stăm cu balanța femei/bărbați, unde înclină mai mult ponderea clienților care îți trec pragul în aceste luni?

C.Ș.R.: Mă bucur că ai întrebat Silvia acest lucru. Am fost plăcut surprins să observ că balanța se înclină pozitiv în favoarea doamnelor și domnișoarelor, care au prins mult mai mult curaj decât bărbații și care suportă cu brio orice gen de tatuaj. Cu ocazia aceasta, țin să le felicit pentru tot ceea ce suportă și încă mai au puterea să zâmbească la sfârșit și să îți mulțumească pentru ceea ce am executat. Este un sentiment de nedescris, un sentiment profund de recunoștință care te face să mergi mai departe și să oferi mult mai mult în fiecare lucrare.

chel6S.B.: Iar ultima fiță, tatuajul capilar pentru a masca pierderea temporară a părului, cum se execută și ce categorii de clienți o solicită?

C.Ș.R.: Este destul de dificil de executat, pentru că trebuie să ții cont de foarte mulți factori, mai ales că finalul trebuie să fie 100% perfect pentru a putea realiza iluzia unui scalp bogat. Cel mai important este să ai răbdare și o mână sigură. Culorile trebuie alese cu grijă, iar ședința poate începe. Este un tatuaj migălos, care te solicită la maximum preț de câteva ore bune.

S.B.: La tine, pe corpul tău, mai sunt noutăți, ai mai testat ceva, ți-ai mai „marcat” vreun eveniment?

C.Ș.R.: Din păcate corpul meu încă nu a avut parte de nici o notificare permanentă din cauza programului destul de încărcat și a timpului liber foarte scurt pe care îl am. Curând vor fi și noutăți, dar să păstrăm aceste lucruri pentru un viitor “materializat”!

Related posts

Leave a Comment