Oana Diana Balotă, specialistul care are ambiția de a combina masajul de relaxare cu tehnicile yumeiho de ultim moment, învățate la Brașov: “Vreau să combin ceea ce am învățat la cursul de yumeiho cu cea ce știam deja, să pot ajuta oamenii să fie sănătoși!”

oana interviuS-a integrat perfect într-o echipă de profesioniști care a stabilit noi coordonate în domeniul mișcării, fitnessului, relaxării și masajului în Buzău, iar dorința de a se upgrada de fiecare dată și-a spus cuvântul și în această lună. Oana Diana Balotă a fost cursanta model a unui modul de masaj yumeiho la Brașov și a venit nerăbdătoare să ne povestească cum va îmbina relaxarea cu tehnicile asiatice de îndreptare, chiar acum, într-un interviul acordat publicației noastre.

Silvia BUNICĂ: Cu ce noutăți vii acasă, în aceste zile de la Brașov?

Oana Diana BALOTĂ: Vin de la Brașov cu multe cunoștințe despre yumeiho. Yumeiho este alcătuit dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale și exerciții fizice complexe, având ca scop reabilitarea echilibrului, a simetriei și a funcționalității organismului uman.  Cum ar zice toată lumea să ne mai îndreptăm puțin, aici referindu-mă la îndreptarea posturii.

interviu oana2S.B.: Cursul de îndreptare posturală ce înseamnă mai exact, cui se va adresa aici, la Buzău, ce target crezi că vei avea din cadrul clienților tăi de până acum?

O.D.B.: Acest curs cuprinde toate categoriile de vârste, când ne referim la probleme de sănătate nu ținem cont de vârstă. În principal targetul meu îl reprezintă persoanele cu profilaxie, adică pentru acești clienți nu trbuie să las problemele de sănătate să avanseze, să stopez avansarea unor afecțiuni osteoarticulare destul de grave

S.B.: Ai deja 4 luni de când colaborezi cu clubul de fitness, cât de mult au nevoie acești clienți de masaj după mișcare, față de clienții tăi obișnuiți?

O.D.B.: A zburat timpul repede, toată lumea are nevoie de relaxare, după mișcare oamenii au mușchii incordați și pot face rapid contracturi musculare după anumite mișcări în sală. Sunt anumiți oameni care au nevoie de mai multă atenție și tratament. Combinația între mișcarea din sală de fitness și ce am învățat eu la acest curs sper să dea rezultate la oricine are o problemă de sănătate și vine la noi să-l ajutăm. Plus de asta, acest curs mă ajută să văd cum pot să restabilesc echilibrul și să văd funcționalitatea organismului uman, iar aceste informații pot ajuta pe oricine, chiar dacă avem de-a face cu o anumită problemă sau pur și simplu se caută relaxare după mișcarea de la sala de fitness.

oana3S.B.: Cine îți va fi primul client după acest curs, pe cine ai în plan și cum îți vei împarți programul?

O.D.B.: Primii clienți vor fi cu siguranță cei care m-au încurajat să merg la acest curs, șefii mei, colegii mei, prietenele mele, puține, dar mereu la nevoie. Vreau din tot sufletul să combin ceea ce am învățat la cursul de yumeiho cu cea ce știam deja, să pot ajuta oamenii să fie sănătoși!

S.B.: Mai ai altceva în plan în afară de acest curs, pe viitor, mai urmărești altă perfecționare?

O.D.B.: Pe viitor, sper să învăț cât mai multe despre tot ce ține de masaj, terapie prin masaj, tot ce pot face pentru a ajuta un organism să funcționeze perfect din punc de vedere al unei persoane care a studiat tehnici de masaj, care are posibilitatea de a combina mișcarea în sală, mesajul terapeutic, kinetoterapia, yumeiho.

Sunt multe de învățat oricând, trebuie să vrei și reușești dacă îți pui ambiția.

 

Related posts

Leave a Comment