Secretul vedetei Mirela Urscahe, aflată mereu pe drumuri între emisiuni, spectacole, filmări și evenimente private: “ Pauzele nu sunt pentru artiști! “

mirela12Acum este pe scenă, apoi urmează o emisiunea la care ia parte cu drag, apoi confirmă o programare la sală, după care își pregătește ținuta pentru următorul spectacol. Este mamă a doi adolescențo, iubită, gospodină, vedetă, cântăreață și când vrea o pauză, savurează timp de o oră la o cafea cu frișcă și ulei de cocos. Cum gestionează totul buzoianca Mirela Ursache, aflăm acum, din cadrul interviului acordat de roșcata focoasă săptămânalului Scurtpe2.

Silvia BUNICĂ: Cum ai dat startul sezonului de vară?

Mirela URSACHE: În avans, cu programările pentru vară, pe care le-am făcut încă de la Revelion. Nu prea am avut pauză, evenimentele din ianuarie “curgând” până acum și așa voi fi toată vara, până la postul Crăciunului! Și aici mă refer în special la evenimentele private, pe care le-am susținut cu precădere în Buzău, dar și în  Ploiești, București, Iași sau Slobozia, alături de band sau cu DJ, depinde cum mă solicit nuntașii.  Și chiar cu taraful, amintind aici de prietenii mei din trupa Trifoiaș din București sau cu Bandul Tavi Colen. Eu sunt colaboratorii mei de suflet! Cât despre serbările câmpenești, la zilele comunelor am fost la Calvini, Tisău, acum  voi merge și în Drăgaică, apoi voi fi vineri la zilele orașului Voluntari, dupăî care  la Mânzălești, Beceni, Cernatești, Cochirleanca, Pârscov, Racovițeni, Poșta Câlnău sau Călărași.

S.B.: Ce piese îți promovezi cel mai mult în aceste evenimente, colajele, cele proprii sau cover-urile merg încă pe lista prioritară la nunți, botezuri, cununii?

mirela4M.U.: La evenimente cânt ceea ce se cere, de toate! Cover-uri, latino, grecească, machidonească și fără discuție muzică de petrecere și populară! La spectacole în schimb, îmi promovez piesele mele – “Nu plecați copii în lume”, “Lume, draga mea”, “Amintirile cu tine” și “Am acasă doi băieți”, căreia vreau sa îi fac anul acesta videoclip cu fiul meu, care este videograf! Și pe lângă ele, mai cânt cu drag câteva melodii cunoscute, care merg bine la public și la sufletele petrecăreților.

“Secretul gestionării timpului este organizarea!”

S.B.: În afară de muzică, drumuri, filmari, piese în studio, scenă, când mai ai timp și de tine? Care este secretul gestionării timpului vedetei-artiste Mirela Ursache?

M.U.: Aproape în fiecare săptămână îmi fac timp și pentru mine, să fiu alături de cei dragi, să merg în parc, la Spa, să fac puțin sport, să mă răsfaț …culinar. Secretul gestionării timpului este organizarea! Întotdeauna îmi fac planuri după ce am bine stabilit „orarul” și organizarea evenimentelor, asta e cel mai importat pentru prestanță, ținută și seriozitatea mea! Restul le organizez în funcție de timpul rămas. Părerea mea este că un artist nu trebuie să ia pauze dese, nu te așteaptă nimeni să te odihnești, toată lumea te vrea în priză! Pauzele nu sunt pentru noi!

mirela3S.B.: Când simți că intri în criză, cine este persoana care te liniștește imediat, sau la ce te raportezi ca să iti creezi din nou echilibrul?

M.U.: Eu mă redresez dacă există momente de „panică”…încerc să mă organizez să fie bine (atât timp cât ține de mine)! Restul …dăm telefoane, punem întrebări …rezolvăm într-un fel!

Dimineața își savurează cel mai mult cafeaua cu frișcă

S.B.: Printre picături, amintim și de un concediu? Sau doar câteva ore la soare, piscină și răsfăț estival?

M.U.: De concediu…încă nu am nimic organizat! Probabil când voi găsi o perioadă bună voi pleca câteva zile la malul unei …mări!

S.B.: Și totuși,” de-aş avea două vieți, cu două tinereți…Una-aş păstra-o, alta aş da-o, să cumpăr dimineți”, versurile tale, deci ce îți place cel mai mult să faci dimineața?

M.U.: Dimineața este una din părțile zilei în care eu funcționez foarte greu. Dar primul lucru pe care îl fac constant și fără excepție de ani de zile încoace…am timp de o oră să îmi savurez o cafea cu frișcă din smântână (și ulei de cocos!) Citesc presa și văd noutățile pe facebook, și în același timp îmi organizez „planul de bătaie” pentru ziua respectivă!

Related posts

Leave a Comment