Răzvan Marcovici, un Personal Trainer ce se simte ambiționat zilnic de buzoienii care vin la sală din propria initiativă și învață să iubească mișcarea : Întotdeauna mi-a plăcut să fiu un exemplu (…) dacă n-am grijă de corpul meu, nici clienții mei nu mă vor asculta 100 %!

razvan 1A fost pasionat tot timpul de sportul rege, dar un accident l-a făcut să-și schimbe percepția 100 % despre mișcare și energie pozitivă, așa că a luat-o de la zero într-un domeniu în care a cunoscut pe cine trebuie, la momentul în care avea nevoi de o a doua șansă. Răzvan Marcovici privește cu mândrie în urmă, pentru că astăzi reprezintă pentru buzoience unul dintre cei mai devotați și căutați Personal Traineri, iar ambiția sa merge mai departe, cu o dorință și mai mare să aprofundeze și să îi mulțumească pe cei ce-l întâlnesc în centrul performant de fitness din Buzău.

Silvia BUNICĂ.: Sunt deja 10 luni de când buzoiencele au înțeles că în antrenamentele tale stă condiția lor fizică de piscină, soare și mare, cum mai decurge acum o săptămână din viața ta?

razvan3Răzvan MARCOVICI.: Începe în forță, de la primele ore ale dimineții, știu când vin, dar plec tocmai când toate sarciniile sunt epuizate, și clientele, și eu. Săptămâna de muncă începe luni și se termină abia sâmbătă, cu diferite tipologii de cliente și clienți, cu nevoi diferite, dar cu acealași EU, Răzvan, încercând să țin cont de necesitățile fiecăruia și să aduc un plus în starea lor de bine.  Adică, 6 zile din 7 sunt cu sfaturi, exerciții, idei, minim 8 ore zilnic, glume, zâmbete și multă ambiție să iubim sportul și mișcarea. Între ele pauze de mâncare, somn și studiu.

S.B.: Îți mai aduci aminte de primele tale antrenamente, de primul client, de ambiția și iedile cu care ai început?

R.M.: Astea sunt lucruri care nu se uită niciodată! Cu Andreea “am spart” gheața, era un client special, având doar 11 ani  și de aici a pornit toată nebunia. Următorul și cel mai dificil a venit la câteva zile de când am pornit cu Andreea, Raul, iar aici ambiția mea de a-l detemina să lucrăm împreună a fost cea mai mare, deoarece era și primul meu client cu probleme de sănătate. L-am descoperit făcând câteva exerciții în mod greșit, pentru problemele pe care le avea. L-am sfătuit cum să le exerseze în mod corect și de aici a pornit relația client-antrenor, cu foartă multă încredere și continuă și acum. Și la fel și recomandările au continuat, drept pentru care, în primele 4 luni am ajunse deja la 9 cliente, ceea ce pentru mine a fost îmbucurător. Și povestea continuă…frumos și tot cu ambiție!

S.B.: Ce categorii de cliente îți fac meseria mai frumoasă acum?

razvan01R.M.: Fără nicio delimitare, sunt ambiționat cel mai mult de categoria de clienți care vine la sală din proprie inițiativă, pentru că puterea lor de muncă și determinarea în a face toate exercițiile sunt cele mai mari.

S.B.:  Ce impedimente mai au femeile acum să vină la sală, mai există scuzele de timp sau lipsă de motivație?

R.M.: Probleme și necazurile din viața de zi cu zi se răsfrâng inevitabil și în timpul petrecut la sală, dar cu zâmbetul pe buze, o glumă potrivită și energie pozitivă, trecem peste toate. Deci scuzele rămân… scuze.

S.B.: În restul timpului din afara sălii, cum se mai distrează un PT în ziua de azi, mergi la film, la shopping, la soare, sau te odihnești și te încarci cu energie pentru o nouă zi?

R.M.: De toate, tot în măsura timpului existent. Nu am găsit încă o metodă de dilatare a acestui prețios timp, ca să fac doar ce vreau eu, însă și pauzele mici de relaxare la timpul potrivit își au rolul lor.

S.B.: Mai ai timp și pentru sportivul Răzvan Marcovici?

R.M. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu un exemplu, așa că, degeaba muncesc eu și n-am grijă de corpul meu, nici clienții mei nu mă vor asculta 100 %. Muncim în fiecare zi, mă antrenez și eu printre picături, învățăm în fiecare zi și după examenul de pe 2 iulie, muncim și mai mult, și cu și mai mult spor și ambiție. Mai multe o să vă spun la timpul potrivit, până atunci nu lăsați o zi să treacă fără să faceți mișcare, corpul vostru vă va răsplăti cu siguranță atunci când îl veți admira în oglindă! Ne vedem la sală!

 

Related posts

Leave a Comment