Horoscop 21-27 iulie

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

Berbec-aceia care sunt în căutare de relaţii, pot avea surprize frumoase la drum, iar aceia care sunt deja în parteneriate, îşi vor dedica mai mult timp şi atenţie unul altuia. Nu-i exclus că dorinţa de a avea un copil să crească în această perioadă.

Taur-puteţi decora şi renova casa în care locuiţi, puteţi face curăţenie, cumpăra ingrediente noi de gătit, vă puteţi ocupa de casa de vacanţă sau de afaceri imobiliare ori ,dacă sunteţi studenţi, vă puteţi găsi coleg de cameră.

Gemeni-Venus va primi impulsuri de la Uranus , planeta surprizelor , situată în casa prietenilor, a iubirilor primite, a distracţiei şi susţinătorilor. Nu refuzaţi aşadar invitaţiile la petreceri, la întâlniri de grup, de prezentare !

Rac-dorinţa de a face bani va fi în gândurile voastre, iar pentru a sublinia tendinţa, vin o mulţime de motivaţii ca să vă atingeţi scopul. Cu ajutorul lui Mercur veţi fi comunicativi, veţi primi de la Uranus surprize, va veni Venus cu profit şi Saturn cu stabilitate.

Leu-veţi produce schimbări, veţi avea multă iniţiativă şi cu siguranţă ajungeţi în vizorul celorlalţi. Nu o să convină atitudinea voastră partenerului, fie că e de cuplu, fie colaborator apropiat. Dar cine acceptă aşa uşor să ia altul frâiele deciziilor?

Fecioara- dacă organismul vă dă semne, n-ar fi rău să consultaţi un medic, un stomatolog şi chiar un psiholog , în funcţie de problemele pe care le aveţi.Posibil ca unii să îşi programeze chiar o operaţie chirurgicală.

Balanţă- vă puteţi implica în proiecte de voluntariat ori umanitare, alături de alte persoane cu interese comune. Puteţi cunoaşte de asemenea persoane interesante sau pentru unii prietenia poate deveni ceva mai mult.

Scorpion-cariera sau reputaţia se vor pune în mişcare cu o viteză ameţitoare. Vin modificări masive acolo, iar voi o să fiţi prinşi în mijlocul vârtejului pentru următoarele luni. Deschideţi ochii şi priviţi în jur pentru că se va porni ceva nou !

Săgetător- accentul energetic întăreşte relaţiile cu şcoala sau străinătatea. Unii vin în concediu din străinătate, alţii încearcă să îşi rezolve acte necesare plecării dincolo de graniţă, alţii întemeiază colaborări cu firme internaţionale, iar alţii deja se gândesc la facultate.

Capricorn- dacă porniţi acum o afacere, aveţi oportunitatea de a vă face planuri de generare de fonduri pentru ideile voastre, îndeosebi dacă ele au legătură cu arta, sportul sau divertismentul.

Vărsător-veţi fi surprinşi de variantele de afaceri parteneriale care se ivesc sau pentru aceia singuri ,o propunere de căsătorie nu-i exclusă. Dacă sunteţi deja în parteneriat, s-ar putea ca în următoarea perioadă să luaţi o decizie fermă şi finală referitor la această relaţie.

Peşti- pentru că Mercur a intrat deja în ciclul retrogradării, nu vă sfătuiesc să porniţi ceva nou, ci să vă axaţi pe activităţile deja începute sau pe regimurile pe care le-aţi mai încercat şi altădată şi au dat roade.

Related posts

Leave a Comment