HOROSCOP 29 septembrie-5 octombrie

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

Berbec- este foarte posibil ca, în absenţa unor motive specifice de îngrijorare, să decideţi să vă angajaţi în propriul proiect. Vă puteţi aştepta la un succes şi în acest domeniu, bineînţeles, cu condiţia să nu manifestaţi lene.

Taur-e mare activitate pe viaţa personală de data asta! Casa 5 a iubirii este accentuată pentru cei singuri, care îşi vor dori mai acut ca în ultima vreme să îşi găsească jumătatea. Asta nu înseamnă să se arunce în braţele primului sau primei venite .

Gemeni-ce devine foarte interesant în privinţa voastră este faptul că aspectele astrale vă ajută să renunţaţi complet la problemele vechi, şi că veţi învaţa, de asemenea, să iertaţi greşelile celor dragi , începând să găsiţi ceva pozitiv în tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru.

Rac-situaţii destul de complicate se îndreaptă spre voi zilele astea şi aveţi tendinţa de a asculta sfatul celorlalţi mai curând decat de a decide singuri. Luaţi toate deciziile pe cont propriu, ignorând parte din recomandările tuturor celorlalţi.

Leu-va fi dificil pentru reprezentanţii zodiei să recunoască faptul că finanţele lor nu ating nivelul dorit . Ori cu ceea ce câştigaţi va trebui să ajutaţi pe cineva din familie ori să daţi chiar voi banii pe medicamente, ori cauza nemulţumirii va fi o comparaţie pe care o veţi face între voi şi unul dintre prietenii mai de succes.

Fecioara- o persoană cu o atitudine ciudată faţă de viaţă va intra în lumea voastră. Relaţia cu această persoană va fi absolut ruptă de vreun beneficiu material,iar ea se va dovedi a fi mai curând interesată de partea emoţională. Veţi fi surprinşi să observaţi cât de puţin raţionalism şi prudenţă vor deveni parte a trecutului.

Balanţă- viaţă personală este aşteptată să fie umplută cu evenimente imprevizibile. Situaţii sensibile vor apărea în jurul vostru (mai ales dacă nu sunteţi căsătoriţi şi nu există nimeni care să va controleze)pentru că veţi genera un interes sporit pentru cei din sexul opus.

Scorpion- va fi greu să înţelegeţi exact ceea ce doriţi să obţineţi de la oamenii care au devenit parte din cercul vostru. Veţi începe să vă faceţi griji că nu aveţi suficient timp şi energie pentru a petrece cu fiecare dintre ei timpul potrivit. Soluţia ar fi să îi adunaţi pe toţi la o singură întrunire.

Săgetător- voi veţi arăta cel mai puţin interes pentru evenimentele care au loc în viaţa personală. Veţi ieşi afară fără a acorda atenţie la ceea ce purtaţi, iar dieta pe care poate că aţi început-o în trecutul recent, va fi uitată pentru totdeauna.

Capricorn- viaţa personală e cât de cât liniştită, adică nu este de aşteptat să aducă situaţii dramatice. Oricum voi aţi creat un fel de „mausoleu” în jurul vostru, şi intrarea acolo e limitată , nu-i pentru oricine. Motivele pentru un astfel de comportament vor fi un mister şi pentru dvs.

Vărsător- dacă visaţi să începeţi o relaţie romantică , lucrul de care aveţi nevoie este să vă prezentaţi la momentul potrivit şi la locul potrivit unde va avea loc întâlnirea cu cineva care poate aduce suflu nou. Persoana pe care o veţi întâlni va avea o armonie extraordinară a frumuseţii exterioare şi interioare .

Peşti-vine o perioadă uşor monotonă, din care poate doar solicitările de ajutor ale prietenilor să vă stârnească interesul.Sentimental, voua,celor singuri vi se oferă oportunităţi dar mai curând nu vă veţi folosi de ele din varii motive.

Related posts

Leave a Comment