Nicoleta Tepe ne dezvăluie tendințele liniei de haine pe care o coordonează, în ceea ce privește culorile, croielile și accesoriile vestimentațiilor ce sunt concepute în fabrica ei: “Simplitatea și naturalețea completează mereu o haină bine concepută!”

interviu4Orice femeie recunoaște că are un viciu în materie de cosmetice, poșete, haine, culori sau accesorii. Însă la ea viciul constă în a mulțumi fiecare femeie, în parte, creând și concepând acea linie vestimentară care să i se potrivească cel mai bine și să o avantajeze. Nicoleta Tepe, femeia din spatele brandului Raspberry ne dezvăluie tendințele și culorile pe care le puteți găsi acum în colecțiile noi din cadrul magazinelor sale, mai ales că urmează Luna Femeii și shoppingul trebuie să fie rang de cinste!

Silvia BUNICĂ: Vine primăvara, ne îndrăgostim iar de culori, de haine lejere, ce putem găsi în conceput Raspberry în aceste săptămâni dedicat femeii puternice?

interviu5Nicoleta TEPE: Multă culoare, forme geometrice și atitudine! Colecțiie noastre ce vor fi promovate în această perioadă mizează pe nuanțe de roz, bleu, galben, roșu și nonculorile alb și negru. Revin în forță sacourile și pantalonii masculini, vestele, evazatul, accesoriile glamour. Se pune accent acum în special pe croielile cu volane, nu numai la bluze, ci și la pantaloni. Rămân în top salopetele, dar și pantalonii cu talie înaltă. Orice ocazie trebuie marcată, așa că vă așteptăm la shopping!

S.B.: Atunci când concepi, când creezi, când gândești seria din fabrică, ce ai în plan prima dată? Ce calități ale femeii?

N.T.: Simplitatea și naturalețea dau accentul oricărei vestimentații. Ele completează mereu o haină bine concepută. Atitudinea femeii este un plus pentru acea creație, așa că noi ne gândim la orice interviu6mărime, la orice croială, la orice accesoriu, ca să le mulțumim pe toate. Avem colecție specială pentru femei mai plinuțe, avem colecția pentru fete, pentru adolescente separat, dar și bărbații au intrat în calcul în ultimele trenduri, deci și domnii se pot înnoi în Luna Femeii, dacă simt nevoia unor haine noi. Mizăm în aceste săptămâni pe detalii, dantele, fundițe, decupaje, cât și volane și accesorii ce dau rafinament. Nasturi cu pietre, gulere cu broderie, buzunare pictate. Orice obiect vestimentar trebuie personalizat. De aceea, sloganul nostru este unul concentrat pe creație-„Raspberry crează pentru tine!” Vă așteptăm să vă convingeți de stilul și ideile noastre, în magazine!

Related posts

Leave a Comment