Genoveva Popină, inițiatoarea unui concept de magazin cu haine unicat, cu braduri celebre: „Orice femeie trebuie să aleagă și să vrea să fie unică!”

genovevaPasiunea pentru o are fiecare femeie, fiecare fată, fiecare adolescentă, dar la buzoianca Genoveva Popină totul a plecat de la unicitate, prin stil și croială. Nu i-am plăcut niciodată hainele în serie, să se îmbrace la fel ca și colega de liceu sau să se asorteze cu cea mai bună prietenă a ei. De aici și ideea unui magazin unic, special, altfel decât oricare, cu prețuri accesibile totuși și promovarea idei că nimeni nu trebuie să adopte un look fake, dar nici banal. Așadar, mizăm pe calitate, trend, unicitate și mai ales senzualitate. De ce? Ne răspunde chiar ea, genoveva Popină, grație colaborării speciale “parafate” cu săptămânalul Scurtpe2. 

Silvia BUNICĂ: Tu erai cunoscută în oraș ca administrator al unui magazin cu haine la mâna a doua, unde toată lumea cumpăra fără rușine, fără prejudecăți pentri că erau alese pe un stil anume. Ce te-a determinat să mergi mai departe, cu un concept nou, separat de primul?

genoveva interviuGenoveva POPINĂ: Tocmai cerința foarte mare din partea prietenelor, părerile lor că ar trebui altceva doar pentru mine și curiozitatea mea să caut și să aduc la vânzare lucruri care îmi plac mie să le port. Așa a apărut PodiuM. Primele zile până le-am așezat și am înțeles cum merg lucrurile au fost mai grele. Mai ales că, pe lângă haine am ales să aduc și accesorii și încălțăminte, așa că în luna Femeii acestea au mers foarte bine, începutul a meritat! Acum, deja după o lună, grație și colaborării cu voi, mulțumită și prietenelor care m-au sprijinit și mi-au dat idei am adus și o linie de genți, și de încălțăminte, colaborez acum cu site-uri din afară și sper ca femeile să înțeleagă că au ce investi în garderoba lor, în materie de calitate și unicitate.

S.B.: Dar cum le vei mulțumi pe toate, dacă nu găsesc multe mărimi și culori?

G.P.: Sunt de părere că fiecare femeie încape în ce trebuie, iar o haină o găsești să ți se potrivească doar atunci când o cauți. Așa că voi merge pe conceptul unicității, până în pânzele albe. Eu voi căuta în continuare orice model ce este altfel față de cele în serie, voi miza și pe firme celebre, pentru ocazii celebre. Cine va cumpăra, va înțelege. Vă poftesc cu drag în PodiuM, să fiți unice!

genoveva3S.B.: Până vom ajunge acolo, măcar limpezește-ne curiozitatea și dă-ne câteva ponturi legate de trenduri și target-urile tale de achiziție, cu ce putem fi unice în această perioadă?

G.P.: Ca și tendințe pentru anul acesta, puteți fi unice cu imprimeuri și culori trendy, până la croieli care vă avantajează indiferent de siluetă. Mizați pe dungile colorate, oblice, clasice sau fluide, ca să reușiți să vă ascundeți micile defecte din zona șoldurilor și a abdomenului. Optați și pe imprimeurile florale și fructate, vedetele primăverii, ca să fiți în ton cu vremea frumoasă de afară și alegeți rochii de vară și bluze cu printuri florale, în culori tonice și pline de viață! Chiar dacă alegeți articole vestimentare cu câteva accente florale sau înflorate complet, fiți sigure că vei fi o apariție chic și trendy oriunde vă veți duce. Pentru un efect stylish, alege rochii în culori închise – bleumarin, gri sau negre cu accente colorate. Ca și culori, în magazin eu mizez acum foarte mult și pe greenery, galben, kaki sau culorile nude pentru o prezență impecabilă.Salopetele, franjurile, pantalonii evazați, mânecile decupate sau clopot și fusta tulle sunt doar câteva dintre tendințele din primăvara/vara lui 2017 pe carele veți găsi și la mine în magazin. Fusta Tulle este de asemenea adorată de toate fashionistele. Trench coaturile oversized le mai poți găsi la PodiuM, și bineînțeles combinațiile cu mânecile evazate cu o pereche de jeanși florali. Anul acesta ieși din tipare și poartă unicitatea, o găsești la PodiuM cu siguranță!

Related posts

Leave a Comment