Rodica Busuioc, designerul floral ce-și pune mari speranțe în meseria sa, cu un simplu gând: “Vreau ca oamenii să privească lumea din jur ca pe o Aurora Boreală “florală”!”

rodifl3Iubește, creează, combină și accesorizează. Florile! Sunt lumea ei, pasiunea ei, mediul ei înconjurător, iar atelierul Rodiflor este a doua “casă”. Ce sfaturi ne oferă Rodica Busuioc în pragul startului noului sezon al evenimentelor private aflăm acum direct de la sursă, într-un scurt interviu acordat săptămânalului nostru.

Silvia Bunică: A început sezonul nunților, cu ce ne ofertezi?

Rodica Busuioc: În perioada aceasta se poartă orice în domeniul floral. Privind organizare nunților și a botezurilor, vom ține cont de tematica, de culorile ținutelor vestimentare și de locația evenimentului. Atelierul Rodiflor promovează permanent prin „oferta” către  clienți constând în consultanță gratuită fiecăruia, în funcție de personalitatea acestora și stabilim mereu împreună o tematică  a evenimentului.Este o reală plăcere să discut amanuntit cu miresele despre întreg evenimentul lor.Asadar vor primi și sfaturi de organizare !

S.B.: Ce flori sunt vedetele acestor luni?

R.B.: Buchetele pot fi accesorizate în funcție de modelul rochiei de mireasă și gusturile acesteia: pietre, dantelă, perle etc. De multe ori am realizat un buchet de mireasă și în funcție de culoarea pantofilor miresei: vernil, grena, albaștri. Pentru mine contează întreaga ținută vestimentară a miresei!

S.B.:  Decorul atelierului tău se schimbă mereu, ce avem acum în vitrina să acaparăm dragostea pentru flori și creativitate?

R.B.: Vitrina RODIFLOR se schimbă permanent întrucât face parte din stilul floral permanent „proaspăt”. Acum vitrina noastră exprimă dragostea și dorința de a realiza buchete în stilul RODIFLOR.

S.B.: Cum ai putea descrie acum, după jumătate de an de activitate pe cont propriu necesitatea unui floral al familiei, al unei persoane profi atunci când vine vorba despre evenimente importante din viață?

R.B.: Vreau ca oamenii să privească lumea din jur ca pe o Aurora Boreală  “florală”!Au trecut 8 luni de zile de la deschiderea Atelierului și pot spune că am întâlnit oameni care m-au felicitat și s-au bucurat de existența noastră pe piața florală buzoiană din plin. Indiferent de bugetul alocat unui aranjament floral, noi am realizat artă florală, aducând zâmbete pe chipul cliențior. Am intrat pe acest drum cu dorința de a fi percepută precum un consultant floral al fiecăruia în parte și pot spune acum că mă declar mulțumită pe deplin de reacția buzoienilor și nu numai.  Categoric apreciez și stilul colegilor mei designeri florali locali, fiecare dintre noi având stiluri diferite de exprimare în arta florală. Nu de puține ori a trebuit să colaborez cu aceștia și să primesc răspunsuri favorabile. Noi, ca oameni trebuie să fim deschiși spre socializare prin dorința de a aduce bucurie.!

Related posts

Leave a Comment