Mirela Ursache, în pregătiri pe ultima sută de metri la cel mai important eveniment personal din ultimii ani: “Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii mele!”

thumbnailCântă, bucură cu prezenţa ei orice invitat, zâmbeşte din toate unghiurile, emană energie pozitivă şi mai nou…se mărită! Da, este adevărat, Mirela Ursache va fi mireasă weekendul acesta şi artista recunoaşte că trece prin nişte emoţii puternice, mai ales că îşi va avea alături toată gaşca de prieteni de-o viaţă şi familia. Cum va arăta rochia, cine îi va cânta la nuntă dar mai ales dacă îşi va călca mirele pe picior la biserică, aflăm chiar acum, din interviul acordat în exlcusivitate săptămânalului Scurtpe2.

Silvia BUNICĂ: Bat clopotele din nou, ce sentimente te încearcă în aceste zile draga noastră prietenă?

Mirela URSACHE: Emoţii, emoţii, emoţii. Toţi cei din jur mă ştiu că sunt o agitată şi o perfecţionistă şi vreau ca şi acest eveniment, la fel ca la toate unde mă prezint, să iasă perfect. Da, voi fi mireasă, deşi nu mai credeam demult în această “funcţie”, dar lângă omul potrivit trebuie să nu spui niciodată “NICIODATĂ”. A fost cununia civilă, acum urmează o petrecere puţin mai mare, nu o pot numi chiar nuntă. Ideea a fost că s-au supărat mulţi prieteni atunci când au aflat că am făcut cununia şi nu ne-au putut fi alături, aşa că am hotărât cu Vlad să ne cununăm şi la biserică şi să mai facem o petrecere, în care să avem o gaşcă mai mare. Deci, pe 9 mă mărit!

mirela7S.B.: Nu te lăsăm să scapi fără să ne spui câteva detalii: rochie, buchet, coafură?

M.U.: Nu îmi place să vorbesc în general despre viaţa mea personală, dar sunt prietena TvSat-ului  de mulţi ani, aşa că în linii mari, detaliile vor fi următoarele: rochie somon, coafură lejeră, buchet simplu şi elegant. Mai multe, veţi vedea din poze. Noi ne-am dorit să fie un fel de Garden Party, sper să ţină şi vremea cu noi, dar ştim şi zicala: dacă-i ploaie, e cu belşug!

S.B.: Eşti superstiţioasă în acea zi, vei ţine cont de tradiţii?

mirela vlad - CopyM.U.: Câteva tradiţii le vom respecta, dar vor fi şi unele momente peste care voi trece. Voi încerca să-l calc pe Vlad, dar nu trebuie să afle decât după ce va trece evenimentul (să nu îi arătaţi ziarul), nu voi cânta la nunta mea, asta ştiu sigur, în rest, să curgă evenimentul fără incidente şi toată lumea să fie mulţumită!

S.B.: Trecem şi la planul profesional, unde te va prinde toamna?

M.U.: Având în vedere că am tot fost pe drumuri între Bucureşti, Ploieşti, Focşani şi mai puţin acasă, voi reveni cu drag la serile tematice de la locaţiile din Buzău, dar voi continua maratonul şi la evenimentele private, la unele chiar cu fiul meu, Alex, din postura de cameraman. Sunt tare mândră şi de cel mic, Andrei, care va începe studiile la facultatea de stomotolgie din Iaşi, aşa că pot spune cu mâna pe inimă că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieii mele, în care mă simt pe deplin fericită!

Related posts

Leave a Comment