Georgeta Nicolae, despre bilanțul festivalurilor de toamnă organizate la Buzău și mândria de a păstra trofeele acasă, prin micii artiști locali: “Mă declar mulțumită de faptul că tot mai mulți copii din Buzău aleg ca, după activitățile școlare, să se dedice domeniului artistic!”

georgeta4 - CopySilvia BUNICĂ: O nouă serie a edițiilor festivalurilor de muzică s-a încheiat, cum a fost cu solicitările de înscriere, au fost ediții cu mare interes, cu răsunet?

Georgeta NICOLAE: S-a mai încheiat un maraton de evenimente în această lună și mă pot declara din nou mulțumită de faptul că tot mai georgeta2 - Copymulți copii din Buzău aleg ca, după activitățile școlare, să se dedice domeniului artistic. Pe 29 septembrie am pus punct Festivalului de Muzică Pop pentru copii și adolescenți “PREMIILE MUSIC FACTORY”, ediția a IX-a. Am avut ca participanți 88 de copii din toată țara, georgeta0 - Copyconcurenții fiind toți răsplătiți cu diplome și trofee. De asemenea, profesorii care i-au îndrumat au fost premiați cu diplome și trofee pentru munca depusă la pregătirea concurenților.

S.B.: Am avut din nou buzoieni talentați?

G.N.: Sunt bucuroasă să anunț ca organizator că marele trofeu al festivalului a rămas la Buzău, fiind obținut de Maria Grosaru de la grupa 13/18 ani. Reușita a fost recompensată de data aceasta nu numai georgeta3 - Copycu diploma și trofeu, ci și cu remunerație,  600 de lei fiind oferiți de Centrul Cultural Alexandru Marghiloman câștigătoarei. De menționat la reușite mai este și ediția  Festivalului de Muzică Populară “DOR DE CÂNTEC ROMÂNESC”, unde au participat 99 concurenți și 7 grupuri din toata țara. Trofeul a rămas tot la Buzău, fiind câștigat de Irina Năstăsache de la Clubul Copiilor Berca. La fel ca și cealaltă artistă talentată, Irina a câștigat  diplomă, trofeul și 600 de lei oferiți tot de Centru de Cultură Alexandru Marghiloman. Le mulțumim și celorlalți parteneri ai noștrii și sper ca și la următoarele ediții să lucrăm împreună să creștem valoric micii artiști din Buzău!

Related posts

Leave a Comment