Alexandra Răuță anunță o nouă ediție de campionat de dans sportiv marca HappyDance

Alexandra Răuță anunță o nouă ediție de campionat de dans sportiv marca HappyDance:

“ Vrem să menținem Buzăul în topul orașelor cu cele mai tari competiții sportive! “

 

O nouă ediție de dans sportiv cu rezonanță pregătesc soții Alexandra și Dragoș Răuță la Buzău, în această lună, ce va aduce peste 750 de sportivi din toate colțurile țării la Sala Sporturilor, plus o vedetă de top din acest domeniu- Mihai Petre. Ce speranțe și-au pus cei doi antrenori în momentele elevilor săi, dar și în reușita organizatorică a ediției cu numărul 14, precum și noutățile din cadrul concursului, le aflați acum, direct de la Alexandra Răuță, pentru Scurtpe2.

 

Silvia BUNICĂ: Ați ajuns la competiția cu numărul 14 sub sigla acestui club, mai există emoții?

Alexandra RĂUȚĂ: Având în vedere că suntem și organizatori și antrenori, avem emoții la dublu, chiar și la cea de-a XIV-a ediție. Experiența s-a acumulat, dar fiecare ediție se schimbă de la an la an, așa că mereu vor fi surprize, situații de moment, dar sperăm iasă bine, la final, și cu toții să fim mulțumiți.

S.B.: De unde vin cei mai mulți sportivi și cu cine se prezintă pe ringul de dans clubul vostru?

A.R.: Avem concurenți ce și-au anunțat prezența din toate colțurile țării, din Oradea, Cluj, Timișoara, București, Bacău și din multe alte județe unde ajungem și noi cu drag, alături de elevii noștri, cu fiecare competiție organizată. Și Happydance se va prezenta cu aproximativ 100 de elevi din cluburile noastre din Buzău, Râmnicu Sărat, Măgura, Berca, Pătârlagele și sperăm să îi vedem pe podium și la formații, și la perechi, dar și la debutanți.

S.B.: Am aflat că există și o premieră anul acesta în cadrul Cupeu HappyDance, o competiție specială, a celor 10 dansuri, ce înseamnă mai exact acest lucru?

A.R.: Este vorba despre Campionatul Național de 10 dansuri, ce ține de fapt primul loc pe afiș! Aceasta este premiera de anul acesta, clubul nostru fiind nominalizat de federație să organizeze acest concurs special, pentru că primele două locuri la fiecare categorie în parte au posibilitatea să meargă direct la competițiile europene și mondiale de dans sportiv din anul respectiv.

S.B.: Așadar, pe 6-8 mai dansul sportiv va fi vedeta weekendului la Buzău, iar țelul principal este…

A.R.: De pe 6 mai, începând cu ora 13.00 dansul sportiv va fi regele sporturilor la Buzău! Vrem să menținem Buzăul în topul orașelor cu cele mai tari competiții sportive, din toate punctele de vedere: elevii medaliați, organizare, talent, ambiție. Avem promisiune și din partea coregrafului Mihai Petre că va fi prezent la Buzău în acel weekend, sperăm și la un public numerous, așa că vă așteptăm în sală, să vedeți naturalețe, sensibilitate, frumusețe, ritm și grație, cu numai 15 lei!

 

Related posts

Leave a Comment