Alice Alexandra Caloian: “Cel mai frumos accesoriu al unei fete este încrederea!”

alice c2Conduce de câteva luni o agenție ce a organizat cele mai populare concursuri de frumusețe din județ și vrea din toamnă să își mărească numărul de colaboratoare, mizând pe fete tinere, frumoase, dar mai ales cu atitudine. Alice Alexandra Caloian ne spune pe scurt în interviul acordat publicației noastre la ce se așteaptă de la buzoiencele ce vor un început în cariera de model și ce proiecte are de gândit pentru cele ce vor să îi calce pragul agenției.

Silvia BUNICĂ: Ce a însemnat vara lui 2016 pentru tine?

Alice Alexandra Caloian: Vara anului 2016 a fost o supervacanță pentru mine! Mi-am acordat mie timp pentru a învăța şi a mă dezvolta. Încerc să valorific timpul cum pot mai bine.

S.B.: Dar pentru agenția de care te ocupi mai îndeaproape, cum ai stat cu timpul?

A.A.C.: Pot spune că agenția „suferă” puțin. Majoritatea fetelor au plecat din Buzău sau se află pe picior de plecare. Ne gândim să venim cu forțe proaspete din toamnă. Aşteptăm să se întoarcă fetele din vacanță şi să facem un casting, iar apoi să reluăm cursul.

S.B.:  Ce shootinguri s-au mai concretizat în aceste luni, tematice, legate de unele evenimente, ce ne poți spune?

A.A.C.: Majoritatea shootingurilor au fost pentru magazinele de haine din Buzău sau pentru evenimentele de make-up. (Raspberry, Onyx by Anna, Revlon). Avem fete care colaborează şi cu make-up artişti din Buzău, pozând destul de des pentru aceştia. A fost de muncă, dar nu din plin.

alice c0S.B.: Câte fete frumoase mai colaborează acum cu agenția buzoiană de modele  și când se organizează următorul casting și cam care ar fi cerințele?

A.A.C.: Aşa cum am menționat mai sus, fetele sunt tot mai puține. Aproximativ 10 răspund acum solicitărilor noastre. Nu e stabilită încă data următorului casting, dar intenționam să fie cât mai curând. Probabil un casting pentru Miss Buzău 2016. Iar un prim criteriu ar fi pasiunea. Fetele atrase de modelling îşi pot dezvolta abilitățile alături de noi, învățând să defileze, să pozeze. Aceste lucruri nu se pot face fără dorința lor.

S.B.: Din experiența ta de până acum, ce îi mai trebuie unei fete frumoase ca să-și clădească o carieră de succes pe podiumurile naționale sau de ce nu, internaționale?

A.A.C.:  Cred cu tărie că cel mai frumos accesoriu al unei fete este încrederea. E un must have. Iubesc să văd fete care emană încredere în sine. Asta e adevărata frumusețe pentru că izvorăște din interior!

 

Related posts

Leave a Comment