Tiberius Adrian Răchițean: Sportul, sub îndrumarea specialiștilor, este combinația perfectă pentru un corp de invidiat!

tiby1A făcut lupte, kickboxing și de la 16 ani și-a dat seama că sănătatea înseamnă mișcare în cadru organizat, iar un corp bine lucrat impune respect și stimă de sine. Tiberius Adrian Răchițeanu s-a îndrăgostit atât de mult de atmosfera de sală, gantere, exerciții și sport încât la 32 de ani i s-a dat încrederea să managerieze cel mai performant club de fitness din județ, alături de o echipă tânără și dornică de performanță. Ce atuu-ri are acest club față de celelalte din Buzău și de ce nu trebuie să lăsați să treacă o zi, fără mișcare, aflați acum, direct de la managerul Clubului de FITness Eclipse.

Silvia BUNICĂ: De ce mai era nevoie de un alt club de fitness, așa de îndrăgostiți de mișcare sunt buzoienii?

Tiberius Adi RĂCHIȚEANU: Întotdeauna este loc, pentru toate! Atât timp cât vii cu altceva decât există pe piață sau cu ceva în plus, există client pentru produsul tău. Iar acest club de fitness este exact ce le trebuie celor ce urau până acum mersul la sală, pentru că nu știau cum trebuie să lucreze pe aceste dispozitive, fără ajutor, pentru nevoile individuale. Clubul FITness Eclipse pune la dispoziție antrenori pregătiți special pentru a ajuta fiecare client în parte, să se obișnuiască cu sala, cu aparatele, cu mișcarea și apoi, de ce nu, cu performanța! Eu, pe pielea mea am învățat că sportul, sub îndrumarea specialiștilor este combinația perfecta pentru un corp de invidiat!

 

S.B.: De când faci tu mișcare la sală și ce implică activitatea unui manager de club?

T.A.R.: O comunicare excelentă cu clientul, personalul și supravegherea permanentă a activității din cadrul clubului, cam aici cred eu că este cheia dobândirii succesului și notorietății acestui club. Plus, un personal calificat, pentru că un client mulțumit aduce 10 noi clienți curioși. Eu sunt zilnic la sală, acolo îmi fac și antrenamentul, de acolo îmi adun și părerile, informațiile, acolo e practic a doua mea casă. Eu fac mișcare de mic, dar de la 16 ani  sunt obsedat de sală, de antrenamente, de sport în totalitate, nu percep o zi fără a ridica o ganteră sau a merge pe bandă. Am făcut lupte, kickboxing, iar rezultatele s-au văzut în timp și acum continui cu acest job în care sunt implicat în totalitate și mă bucur când determin și pe alții să-și lucreze corpul ca să beneficieze de zâmbete atunci când se privesc în oglindă și să strânească invidie atunci când sunt priviți de cei din jur, pentru că debordează de sănătate!

interviu2S.B.: Ce dotări are, în mare, clubul de fitness?

T.A.R.: Centrul de fitness se desfăşoară pe o suprafaţă impesionantă de peste 700 de mp şi le pune la dispoziţia clienţilor mai mult de 50 de aparate profesionale, fabricate de Technogym Italia, unul din liderii mondiali în  producţia de echipament sportiv de fitness. Spaţiul este generos, modern şi complet renovat, aparatura performantă şi variată, cât şi personalul de specialitate oferă o gamă largă de servicii, pachete şi tipuri de antrenament, adecvate tuturor preferinţelor şi categoriilor de vârstă. Noi spunem că este o alternativă modernă şi prietenoasă la oferta actuală din domeniul actvităţilor sportive din Buzău, propunând clienţilor săi programe personalizate, abonamente individuale şi corporate avantajoase, instructor personali, dar şi promoţii atent gândite pentru a satisface toate tipurile de nevoi, fie ele estetice, de performanţă sau menţinere a sănătăţii.

S.B.: Așadar, toate grupele musculare se pot lucra la aceste aparate, supravegheați îndeaproape de instructori perserverenți, în cadrul cărui program?

interviu3T.A.R.: Ne dorim ca acest club de fitness să le ofere buzoienilor experienţa cu adevărat profesionistă pe care o merită. Acesta este motivul pentru care am ales o aparatură profesională unică în Buzău, pe care atât cunoscătorii, cât şi cei mai puţin iniţiaţi, suntem convinşi că vor şti să o aprecieze. Îi vom primi cu bucurie pe toţi cei care doresc să îşi menţină o condiţie fizică bună, şi îi încurajăm pe cei care nu au mai trecut pragul unei săli de fitness până acum, din diverse motive, să vină cu toată încrederea! Instructorii noştri vor trata cu dedicare şi discreţie fiecare situaţie în parte, căutând să ofere clientului nostru confortul şi încrederea în sine de care are nevoie. Programul de funcţionare al clubului este de luni până vineri, între orele 8:00-22:00, sâmbăta de la 8:00 la 20:00, iar duminica de la 8:00 la 18:00. Veniți să faceți mișcare!

 

Related posts

Leave a Comment