Livia Leoveanu: “Încurajăm în continuare performanța și promovăm importanța educației și culturii generale!”

alina-booklandAnul trecut, la nivel național, au fost două serii de conferinţele marca BookLand Evolution ce au reunit peste 350 speakeri: antreprenori şi reprezentanţi ai unor recunoscute companii, renumiţi artişti, jurnalişti, bloggeri, sportivi de performanţă – oameni implicaţi în dezoltarea comunităţii şi care s-au afirmat de-a lungul timpului prin pasiunea, profesionalismul şi determinarea care au stat la temelia succesului de care se bucură în prezent. În cea de-a doua serie, Caravana s-a oprit și la Buzău marcând astfel finalul unui maraton de 120 sesiuni, care au inspirat 20.000 liceeni din 23 de oraşe. Livia Leoveanu, sales & event manager BookLand ne spune acum cu cine și-a pregătit “arsenalul” pentru cea de-a treia serie la nivel național și mai ales la Buzău.

Silvia BUNICĂ: Care au fost concluziile primelor sesiuni și câte orașe veți străbate în acest nou demers, cea de-a treia caravană?

bookland L.L.: BookLand Evolution a lăsat în spate un an în care s-a bucurat de un real succes, reuşind să aducă în faţa liceenilor oameni extrem de pasionaţi, care le-au împărtăşit o parte din curajul care i-a propulsat către o carieră de succes, precum şi fascinaţia pentru literatură, aceste două ingrediente antrenându-le imaginaţia şi au făcut posibilă concretizarea ideilor de afaceri sau a proiectelor valoroase. Suntem onorați să vă anunțăm inițiativa noastră entuziastă care și-a propus ca pe 19 septembrie să pornescă iar la drum, străbătând încă 12 orașe pentru a întâlni sute de mii de liceeni și studenți. Încurajăm performanța și promovăm importanța educației și culturii generale! Printre sutele de speakeri care au urcat pe scena BookLand Evolution îi menţionăm pe: Alice Năstase, Adina Buzatu, Andi Vasluianu, Andreea Marin, Dan Chişu, Dan Perjovschi, Dragoş Anastasiu, Florin Chilian, Maia Morgenstern, Marina Almăşan, Marius Ghenea, Mihaela Tatu, Mihai Petre, Ovidiu Tender, Rucsandra Hurezeanu şi mulţi alţii, care au fost însufleţiţi de dorinţa de a contribui la emanciparea tinerei generaţii, devenind deja mentorii care continuă să le vorbească tinerilor cu pasiune despre carieră, evoluţie şi succes.

bookland5S.B.: Și scopul a rămas același?

L.L.: Conferințele practice pentru tineri BookLand Evolution și-a propus să aducă în continuare în fața tinerilor oameni frumoși și inspiraționali care să-i încurajeze și să îi motiveze prin exemplu personal să facă alegerile potrivite în viață, iar la Buzău am găsit, din nou, o echipă imbatabilă. Nu dau încă nume, vă așteptăm la conferințe săptămâna viitoare, pentru că BookLand Evolution nu ar exista și fără implicarea voastră!

S.B.: Când se dă startul la Buzău și ce colegi din trustul nostru au confirmat deja prezența?

L.L.: Se dă startul la Buzău pe 17 octombrie și vă mulțumim că dvs. și colegii Gabriel Costianu și Alina Suditu ați acceptat invitația noastră de a fi SPEAKER într-una din zilele de conferințe organizate în Buzău. De altfel, Alina Suditu va fi chiar prezentatoarea evenimentului ce se va desfășura la Biblioteca Județeană “Vasile Voiculescu”, ultima repriză de conferințe încheindu-se pe 21 octombrie. Precizăm că zilnic vom avea câte 3 speakeri și peste 100 tineri în sală, tinerii din Buzău, cu vârsta între 14-24 ani, care vor avea oportunitatea să întâlnească unele personalități importante ale urbei, din domenii diferite, să le cunoască poveștile de succes și să le adreseze întrebări în cadrul Conferințelor practice BookLand Evolution. Vă așteptăm la conferințe!

 

Related posts

Leave a Comment