Trainer-ul formator Mădălina Teodorescu, despre reîntoarcerea la Buzău pentru a determina oamenii să facă mișcare: “Energia bună și pofta de mișcare se cultivă și trebuie transmise mai departe!”

madalina3Ține clase și cursuri de fitness, pilates, yoga, nutriție, spinning și când nu este în sală, la mișcare, le vorbește cursanților despre ambiție, determinare și viața sănătoasă. Mădălina Teodorescu crede cu tărie că un trainer bun este un doctor de trupuri, minți și suflete și a revenit la Buzău pentru a demonstra asta, la clasele pe care le va ține trei ori pe săptămână la recent-inauguratul club de fitness. Cu ce metode își va mobiliza clienții să ducă un stil de viață sănătos, aflați acum, dintr-un interviul acordat în exclusivitate publicației noastre.

Silvia BUNICĂ: Cum a fost reîntoarcerea la Buzău?

Mădălina Teodorescu: Faptul ca m-am reîntors în Buzău este o mare bucurie și împlinire pentru mine, atât profesional cât și sufletește. Iubesc Buzăul, oamenii din aceste locuri, m-am simțit întotdeauna bine primită aici. Reîntâlnirea a fost mai mult decât prietenoasă, pentru că am descoperit în noul club fitness clienți cu care am colaborat la fostul club. Prezența mea i-a bucurat foarte tare. Pentru cei care nu știu, la Eclipse am ajuns datorită recomandărilor buzoienilor cu care am lucrat. Deci, ceva am făcut bun.

madalina1S.B.: Ce clase vei susține aici?

M.T.: Sunt pregătită să țin orice fel de clasă, orice tip de antrenament. Aici voi ține clase de circuit, izometrie, antrenament funcțional, Pilates, Yoga, Stretching și Cycling. Cea mai mare cerere este pe clasele de Cycling. Buzoienii iubesc mult aceasta formă de mișcare. Ei se simt în siguranță la clasele mele pentru că am grijă să le ofer îndrumare, respectarea unor reguli de bază și corectarea anumitor tendințe. Omul să știe că se află pe mâini bune!

S.B.: Dar la București, în ce proiecte mai ești implicată?

M.T.: Am activitate intensă și la București. Mă ocup și acolo de antrenamentul unui grup frumos de tineri în cadrul unui club cu circuit închis. Și apoi îmi definitiveze studiile la 2 facultăți: Kinetoterapie și Motricitate specială și Facultatea de Educație Fizică și sport. Îi învăț în fiecare zi câte ceva bun pe care îl pun imediat în practică. Oamenii au nevoie de îndrumare, de un sfat bun, de încurajare. Energia bună și pofta de mișcare se cultivă și trebuie transmise mai departe! Buzoienii doar trebuie să vină la clasele mele, ca să se convingă. Să-și permită să trăiască și altfel. Mișcarea în grup detensionează mintea și apoi trupul!

madalina2S.B.: Un sfat pentru cei ce nu și-au găsit echilibrul între o alimentație sănătoasă, sport, recuperare și poftă de viață?

M.T.: Avem nevoie de echilibru atât la sală cât și în viața de zi cu zi. Există o legătură strânsă între Antrenament -Alimentație și Recuperare sau Odihnă. Orice exces din cele de mai sus duce la dezechilibru și nu mai înregistrezi progresele pe care le dorești. Un sfat …Trăiește-ți viața frumos! Cei dragi au nevoie de tine. Ai grija de sănătatea ta! Dacă ai nevoie de îndrumare, de un sfat bun în ceea ce privește alimentația și mișcarea mă găsiți la clubul din Buzău marți, joi sau duminică.

S.B.: Și un secret, cum se combină medicina veterinară cu mișcarea și sportul?

M.T.: Sunt medic la bază. Am avantajul de a mă ocupa și de a avea grijă de ființe, cuvântătoare sau nu. Iubesc ceea ce fac, mă implic total și mulțumesc Cerului pentru ceea ce sunt și ceea ce fac. Să aveți o viață frumoasă!

Related posts

Leave a Comment