Nicoleta și Simon Cucu despre tendințele în materie de hairstyling în anul 2017: „În acest an se poartă părul sănătos!”

Alina Răducan Suditu

16790673_1580799298603879_365163238_nAu pornit împreună o afacere în familie și pas cu pas, s-au impus prin muncă, profesionalism și prin calitatea serviciilor care au întrecut toate așteptările clientelor. Nu le sunt străine cele mai noi tehnici de vopsit, iar clientele pleacă întotdeauna cu zâmbetul pe buze din salonul lor. Cât de greu le-a fost să își creeze un nume pe piața buzoiană, cât de meticuloase sunt cele mai noi tehnici de vopsit și ce surprize le pregătesc doamnelor și domnișoarelor în pragul Mărțișorului, aflați dintr-un interviu acordat în exclusivitate săptămânalului Scurt pe 2. 

 

Alina Răducan.: De unde această pasiune pentru hairstyling? Și cum este să împărtășești o pasiune în familie?

Nicoleta Cucu: Pasiunea pentru hairstyling o avem de foarte mult timp, încă din adolescență. A început ca un hobby, iar după un timp a devenit o meserie plină de succes și satisfacții. Să împărtășești această pasiune în familie este chiar un atu, pentru că eu împreună cu soțul ne completăm unul pe celălalt și atunci rezultatele sunt pe măsură!

A.R..: Cât de greu este să pui bazele unui salon de coafură?

16790513_1580799251937217_273902508_n (1)Simon Cucu: Nu este foarte greu să pui bazele unui salon de coafură, important este să dai dovadă de profesionalism în tot ceea ce faci, să pui pasiune și să conștientizezi că în această meserie tot timpul trebuie să înveți!

A.R..: Cu toate că aveți experiență în domeniu, pe piața buzoiană sunteți la început. Cum ați ales să vă diferențiați față de celelalte saloane?

S.C.: Pentru noi îngrijirea și menținerea părului sănătos sunt prioritatea.

A.R..: Ombre și balayage au fost 2 dintre cele mai îndrăgite stiluri de anul trecut. Cât durează, de obicei, aceste tehnici? Sunt greu de realizat?

N.C.: De obicei aceste două stiluri sunt cele mai cerute, însă noi încercăm să le adaptăm în funcție de  fiecare clientă în parte. Durata diferă de la păr la păr, dar de obicei aceasta este între 2-3 ore, poate și mai mult în anumite cazuri. Sunt foarte greu de realizat, dar cu pasiune și în echipă totul este mai ușor!

A.R.: Care sunt, de obicei, preferințele doamnelor care vă trec pragul? Văzând tehnicile pe care le folosiți și mai ales rezultatul, își mai face cineva la voi la salon „banalul vopsit” într-o singură culoare?

16788243_1580799288603880_1144984666_nN.C.: În general doamnele care vin la noi vor o schimbare. De multe ori ne lasă pe noi să alegem tehnica sau ne cer sfaturi cu privire stilul care le-ar avantaja. Vopsitul clasic, într-o singură culoare, încă se mai poartă deoarece sunt și vor fi întotdeauna cliente care nu își vor schimba stilul.

Rep. Ce se poartă anul aceasta?

S.C.: La această întrebare noi avem un slogan: „În acest an se poartă părul sănătos”!

A.R.: Cum vă pot găsi potențialele cliente?

N.C.: Potențialele cliente ne pot găsi și urmări pe pagina noastră de Facebook Tiffany Cucu. Salonul  Tiffany vă așteaptă cu mare drag cu servicii precum: tuns, vopsit, șuvițe, ombre, balayage, extensii, coafat, tratamente păr sau chiar abonamente pentru întreținerea părului.

A.R.:În luna femeii, le pregătiți o surpriză atât vechilor, cât și viitoarelor cliente. Puteți să ne dați mici indicii?

S.C.: Din luna martie vă așteptam cu mare drag într-un nou ambient, cu o gamă diversificată de produse pentru îngrijirea părului.

Related posts

Leave a Comment