Daniel Costache, un antrenor de fitness care își testează limitele în culturism, de aproape 2 ani, cu rezultate pe podium și cu un motto puternic: “Mintea controlează corpul, iar noi controlăm mintea!”

daniel3S-a pregătit aproape un an pentru un concurs de culturism la care a ocupat unul dintre locurile de podium, venind cu zâmbetul pe buze acasă și pregătit de o nouă provocare. Buzoianul Daniel Costache ne povestește în cadrul unui interviu în exclusivitate despre emoțiile de la competiția unde s-a prezentat în cea mai bună formă de când a intrat pentru prima dată într-o sală de forță, în 2009, și intențiile ce vor sta la baza pregătirii lui și a clienților săi de acum încolo. Cu mușchii la pachet, intră în acțiune Daniel Costache!

Silvia BUNICĂ: De când ai intrat în lumea aceasta a fitnessului, cu câte kilograme și cu ce ambiţii?

Daniel COSTACHE: În lumea fitnessului am intrat din anul 2009, cu 60 de kg păşind prima oară într-o sală de forţă. Cele mai importante concursuri câştigate cu medalie de argint şi bronz au fost campionatele naţionale de culturism daniel4seniori 2015 locul 2 categori 65 kg, în 2016 locul 3 categoria 70 kg și în 2017 locul 3 categoria 70 kg. Ambiţia mea fiind a fost să ies campion naţional la budybilding clasic şi pe viitor vreau să concurez la campionatul European.

S.B.: Cu toţii avem programul încărcat, un al doilea job, griji, sacrificii de făcut, ce a însemnat acest premiu, a meritat efortul?

D.C.: Iubesc ceea ce fac şi o fac din inimă, iar când iubeşti un lucru dai tot ce ai mai bun din tine să îţi atingi obiectivele. Satisfacţia financiară din păcate nu există pe măsura sacrificiilor, dar mergem înainte.

S.B.: După cursurile făcute ai început şi cu primii clienţi, cu cine lucrezi acum şi ce targeturi ai?

D.C.: Cele mai bune rezultate în antrenamentele de slăbit se fac în timp. La femei este foarte diferit, dar la barbate pot spune că am doi băieţi notabili în pierderi de kilograme Cristi Marian, de la 98 kg-86 kg în 3 luni având vârstă de 16 ani și celălalt a pornit cu 108 kg și a ajuns la 89 kg în doar 4 săptămâni.

daniel1S.B.: Ce concursuri mai vizezi acum, în următoarea perioadă şi ce limite sau bariere îţi vei impune, ca să simţi dulcele gust al succesului?

D.C.: Obiectivul principal de acum este să ies campion naţional la budybilding clasic. Iar, pe viitor vreau să concurez la campionatele europene sau mondiale, fără  limite!

S.B:  Un motto sau un îndemn pentru cei care vor să îţi urmeze exemplul, sau să între în cadrul şedinţelor tale de antrenament?

D.C.: Ce nu te omoară, te face mai puternic! Așa că toți cei care vor să-şi clădească un corp puternic, armonios şi mai ales sănătos trebuie să înțeleagă că trebuie să facă mişcare. Mâncaţi sănătos și vă aştept la sală, mintea controlează corpul,  iar noi controlăm mintea!

 

Related posts

Leave a Comment