HOROSCOP 3-9 Noiembrie

Horoscop realizat de Lorina Alice Skat

Berbec- În profesie demonstraţi un spirit activ şi revoluţionar. Pentru a avea succes ,abia după ce veţi renunţa la formele tradiţionale pe care le foloseaţi în munca voastră , veţi pute construi o adevărată capodoperă, unică şi diferită de orice altceva.

Taur-a nu fi implicaţi într-o relaţie e acum o stare de lucruri normală. Nu înseamnă că veţi fi împotriva noilor cunoştinţe sau nu vreţi să vă apropiaţi de nimeni! Doar că a fi singuri cu voi înşivă în propria voastră lume mică,vă va face să vă simţiţi confortabil.

Gemeni- medical, nu vor exista probleme majore legate de sănătate. Frigul sezonier vă va trezi puţin, amintindu-vă doar de o durere pe termen scurt în articulaţii. Vă sfătuiesc ca, după ce ieşiţi din criza acută, să nu excludeţi ideea unei relaxări la un SPA sau la o sesiune de masaj .

Rac- cei singuri , când vor fi mai convinşi că în sfârşit s-a ivit cineva pe măsura cerinţelor lor , vine o ştire care îi aduce cu picioarele pe pământ. Veţi fi dezamăgiţi să aflaţi că persoană asupra căreia v-aţi oprit privirea este deja căsătorită şi că nu intenţionează să se despartă .

Leu- nativii nu vor putea să se bucure deplin de succesul în carieră. Motivele vor fi probabil incidente deprimante care se pot întâmpla fără implicarea dvs. directă, dar care să vă afecteze. Maximul pe care puteţi să-l faceţi acum este să vă luaţi câteva zile libere.

Fecioara- dacă visaţi şi speraţi la o poziţie de conducere de ceva timp, ar fi şansa ca la acest sfârşit de toamnă să puteţi vedea îndeplinită dorinţa. Pentru asta însă, vă sfătuiesc să nu încetaţi să vă demonstraţi profesionalismul, să nu renunţaţi la a vă îndeplini sarcinile de urgenţă şi responsabilităţile .

Balanţă- veţi înceta să arătaţi iniţiativă în chestiuni profesionale şi veţi găsi sute de „scuze” pentru a nu lucra în zilele voastre legale. Motivul pentru acest comportament va fi lenea irezistibilă pe care o simţiţi acum. Inutil să spun că o astfel de abordare nu vă conduce spre primele de bani pe care altii le pot lua, dar voi nu.

Scorpion-Viaţa personală riscă să fie „acoperită cu praf”. Veţi fi foarte reticenţi în a vă lăsa casa confortabilă doar pentru întâlnirile într-un cerc de prieteni apropiaţi. Dacă sunteţi singuri şi aţi sperat până acum că jumătatea voastră va apărea într-un final în viaţă voastră, veţi uită de aceste vise deocamdată.

Săgetător- aceia care conduc afaceri, îşi vor „scoate portofelele” să plătească pentru servicii profesionale destul de scumpe. La final vor fi mulţumiţi de modul în care un specialist cu experienţă organizează activitatea companiei , ceea ce înseamnă că nu se vor regretă banii cheltuiţi.

Capricorn- în parteneriatele de orice fel va domni răceală şi detaşarea, de parcă vă aflaţi într-un film mut. Aproape că nu veţi găsi subiecte comune pentru conversaţie, căci toţi cei implicaţi vor fi interesaţi numai de propria viaţă personală.

Vărsător- sfârşitul toamnei va face ca partenerul dvs. de căsătorie să decidă să pună în aplicare un proiect neobişnuit. Nimeni nu a spus că vă place această idee, dar încercaţi să vă păstraţi gândurile la început, în loc să vă exprimaţi imediat atitudinea negativă.

Peşti- perioada vă ajută să evitaţi cu succes gripă şi răcelile sezoniere. Cu toate acestea, ameţeli uşoare va pot irită ocazional, şi veţi da vină pe oboseală şi pe epuizarea completă din fluxul nesfârşit de probleme urgenţe care au tot venit peste voi.

 

Related posts

Leave a Comment