Horoscop 17-23 noiembrie 2017

Horoscop realizat de SKAT

Berbec- progresele științifice sunt așteptate pentru cei care nu sunt privați de creativitate și idei originale. Puteți achiziționa calculatoare, inovații tehnice și programe de instalare. Din situațiile dificile, vă ajută să ieșiți intuiția ,căci pe baza ei o decizie înțeleaptă  va veni din senin.

Taur-căutați probabil să stabiliți o poziție de lider, atât în familie, cât și la locul de muncă. Vă e greu să acționați și să vă exprimați gândurile în mod direct, însă dacă veți reuși,  veți fi printre prosperii saptamanii.

Gemeni- riscurile excesive pot provoca daune, atât în dragoste, cât și în finanțe. Unii chiar renunță în mod intenționat la carierele lor de dragul familiei. Veți avea dorința de a avea grijă de oamenii apropiați de dvs. și de a vă aranja cazarea dacă plecați în deplasare.

Rac- atenție căci nu este de dorit să idealizati oamenii, să îi îmbrăcați cu calități pe care nu le au, mai ales pe cei cu care vă legați soarta.Și încă ceva, generozitatea poate  atrage spre voi indivizi necinstiți.

Leu- vă sfătuiesc să mergeți cu fluxul, să nu schimbați nimic brusc și, de asemenea, să fiți rezervați și cu sânge rece. Dacă ceva vine în viața voastră surprinzător, acceptați pentru că se pare că asta e necesar și acum e momentul.

Fecioara- vă veți retrage adesea, veți reflecta asupra vieții și vă veți face planuri pentru viitor. Însă înainte de a face ceva, de a acționa, gândiți-vă de o sută de ori. Impulsul de moment  și riscul excesiv ar putea conduce  la consecințe ireparabile.

Balanta- veți reuși să vă păstrați emoțiile și să nu vă manifestați temperamentul în societate. Veți fi  energici și rapizi , inclusiv  în dragoste, așa încât destule lucruri se vor îndrepta într-acolo unde vă doriti.

Scorpion- la locul de muncă se pare că situația este tensionată, ceea ce va afecta starea de spirit și punerea în aplicare a proiectelor. Pentru ca situația să se îmbunătățească , trebuie să vă izolați  de conversațiile, disputele și certurile inutile cu colegii.

Sagetator- se pare că norocul surâde acum și vă va însoți în multe din  eforturile voastre, așa că nu vă speriați de rapiditatea evenimentelor. Dacă  veți avea dorința de a vă canaliza și a realiza ceva în sfera creativă, atunci  este binevenită intentia.

Capricorn- astrele vă recomandă să stabiliți contacte, să socializați și să comunicați mai mult. Astfel, puteți evita rutina, o mulțime de probleme ale planului psihologic și chiar vă puteți întâlni cu sufletul pereche.

Varsator- vă sfătuiesc să alegeți calea pe care o considerați cea mai fiabilă și să vă ascultați intuiția. Ea vă va spune cu cine să cooperati și cu cine să vă faceți griji în această saptamana.

Pesti- nu vă recomand  să construiți planuri îndepărtate, atât în plan personal, cât și în producție. Bucurați-vă de toamna minunată, respirați adânc și mulțumiți-vă de ceea ce aveți deocamdata!

Related posts

Leave a Comment