Mirela Ursache, în cursă “contracronometru” de sărbători

mirlaaaaaFrumoasa artistă care se află mereu pe drumuri dă startul spiritului sărbătorilor de iarnă cu filmări speciale, piese noi, colinde și spectacole tematice. Cum niciunui artist nu-i place odihna în aceste zile, nici Mirela Ursache nu are timp să respire, iar cine sunt responsabilii care fac zilele “pline”, aflați acum, dintr-o scurtă pauză de respire și o cafea bună.

S.B.: Artistului îi stă bine cu drumul, iar tu ești dovada clară că ești iubită de public mai ales acasă, unde vei fi mai exact în aceste zile, unde vei cânta pentru buzoieni?

mirelllMirela Ursache: Sărbătorile pentru mine reprezintă cursă continuă! Acum, la o pauză de cafea, îmi trag sufletul pentru că vin de la studio unde am înregistrat câteva coveruri pentru prezențele la emisiunile speciale ce se desfășoară în aceste  săptămâni. Sunt niște coveruri  de suflet, „Cine te-a iubit”, „Câte zile senine”. Pe astea le voi personaliza la filmările cu petreceri, voi mai merge în paralel și la petrecerile de firmă, voi avea și colinde noi. Am filmat de 1 decembrie, așa că românilor, vom fi în casele voastre să petrecem românește, filmăm Crăciunul, Revelionul și ce o mai fi, răbdare să avem și propunerile să curgă.

mirelaaaaaaS.B.: Am înțeles cum stăm cu filmările în avans, dar unde vei fi efectiv pe 1 Decembrie?

M.U.: Pe 1 Decembrie sunt la Berărie, acolo unde sunt în fiecare vineri, pe 9 decembrie am un eveniment privat, apoi voi ajunge pe 16 decembrie la târgul de Crăciun. Și dacă pe 1 serbăm românește în berărie, pe 25 de cembrie, exact de Crăciun voi cânta la Orhideea, iar în noaptea dintre ani, de Revelion voi fi în 7 locații!

S.B.: Mai ai timp și de o urare și de o dorință de la Moș?

M.U.: Vă doresc și vouă ce îmi doresc și mie- timp de calitate și sănătate! Să am timp să le duc pe toate la capăt, cu zâmbetul pe buze! Și vă mulțumesc cu maximă sinceritate că îmi sunteți aproape, că veniți și mă încurajați la evenimentele mele, că mă recomandați cu drag și pentru voi, și răgușită, și obosită, tot urc pe scenă. Energia voastră o primesc cu brațele deschise! Iar pe Moș îl trimit în lung și în lat, cu cele mai neașteptate daruri, că uneori eu simt că această perioadă trece atât de repede că nici nu apuc să mă gândesc la ce vreau. Așa că, acum, gândind la rece, vreau să vină Moșul…la voi!

Related posts

Leave a Comment