Luciana Bițescu vă oferă în dar, de Moș, tendințele de culori pentru petrecerile ce vor urma: “Orange ars, ombre sare și piper, plus blond roze, pentru un plus de strălucire la petrecerile de final de an!”

luciccccDespre culori, tendințe, creativitate și tunsori îți poate vorbi tot timpul, pentru că este unul dintre oamenii ce și-a dezvoltat din maximă pasiune un job unic. Hairstilistul Luciana Bițescu ne oferă în dar câteva idei și secrete dezvoltate și gândite la ea în salon, ca să fiți strălucitoare dar mai ales în trendurile acestor sărbători, cu stil!

Silvia BUNICĂ: Știm că se poartă de fiecare dată ce vrea fiecare clientă, combinat cu ce propui tu, dar câteva tendințe generale pentru aceste zile în care pregătirile de înfrumusețare sunt în toi?

luciccLuciana BIȚESCU: De fiecare dată, colaborarea client-hairstilist trebuie să funcționeze perfect, așa că ideile mele coroborate cu dorințele lor transformă sărbătorile în ocaziile perfecte de covorul roșu. Culorile în tendințe acum aș putea spune că sunt blond auriu, blond peach, mov roșu, orange ars, ombre sare și piper, plus blond roze! Revin în forță și șuvițele și dacă ar fi să mă iau și după cliente, s-a readus în discuții și în cerințe și clasicul brunet. Dar totul este să îndrăgiți culorile și să aveți curaj, de restul mă voi ocupa eu!

S.B.: Și dacă la nuanțe și culori am primit câteva sugestii, cum stăm cu coafurile urmează câteva zile în care creativitatea este la loc de cinste! Ce propui aici?

luciaaaaaaL.B.: Urmează câteva zile de foc, dar acum suntem abia în pregătiri, vopsim, mineralizăm podoaba capilară, o tratăm, pentru că sunt câțiva pași ce vor trebui urmați pentru a avea o coafură perfect finisată. Avem chiar ofertă luna aceasta la orice vopsit oferim tratament cu minerale, ca să îl hrănim și să îl hidratăm, mai ales că temperaturile scăzute, ploaia, vântul îl degradează mai mult decât oricând în acest sezon. Până pe 24 sau pe 31 mai avem timp să ne stabilim culoarea și forma, ca să creăm în zilele acelea cele mai potrivite coafuri. Se vor purta sigur buclele aranjate în cocuri, accesoriile, finisajul, așa că vă invit la o ședință foto ca să vă covingem live.

S.B.: Vei fi foarte solicitată perioada aceasta, reușești să îi mai ceri Moșului timp pentru tine, să îți încarci bateriile?

L.B.: Mă relaxez zilele acestea făcând cadouri, umblând după accesorii, împodobind brazi, decorând. Astea sunt lucrurile care mă liniștesc pentru zilele ce urmează și bineînțeles timpul cu copii mei, care reușesc să mă facă să înțeleg mereu că sunt cea mai puternică mamă! În rest, sănătate și putere de muncă, să începem un an nou cu ambiție și prieteni dragi, cu aceste ingredient drumul este drum și drept! La mulți ani, cu coafuri și idei îndrăznețe!

Related posts

Leave a Comment