Directorul Teatrului “George Ciprian”, Gina Chivulescu, despre evenimentele din martie: “Vă așteptăm la teatru, o lună frumoasă, din plin”

george ciprianSilvia Bunică

                       Fie că vorbim despre reprezentațiile din țară sau de la Buzău, organizate sau găzduite de instituția culturală coordonată de directorul Gina Chivulescu, un lucru este clar- luna femeii este din plin “bombardată de evenimente culturale. Prin urmare, ca să știți unde să mergeți sau lângă cine să savurați calitatea unor ocazii unice, cu distribuții de excepție, vă oferim detaliile primite direct de la sursă. A răspuns la interviu directorul teatrului” G.Ciprian”, Gina Chivulescu

Silvia BUNICĂ: Într-o lună plină de forfota venirii primăverii, a zilelor speciale de 1 și 8 martie trebuie să ne binedispunem la maximum, așa că avem nevoie să ne informăm despre programul spectacolelor din luna martie ce vor avea loc la  sala Teatrului George Ciprian. Cu ce vă mândriți?

Gina Chivulescu: Fie că vorbim despre calitatea de gazdă, dar și de musafir al culturii, precum și de deplasările din străinătate, putem spune că avem parte de cultură din plin în această primă lună de primăvară. Dacă am spart gheața pe 1 martie cu un stand-up show cu Teo, Vio și Costel și am continuat pe 2 martie cu spectacolul  Magnolii și cianură” de Olga Delia Mateescu ne-am bucurat și pe 5 martie de proiectul Comedii cu Gorobete”, bifând o deplasare la Râmnicu Sărat. Urmează acum, pe 15 martie, de la ora 19.00 – spectacolul Lettice și Leușteanul” de Peter Shaffer. Din distribuție îi amintim pe Crina Linta, Ioana Pavelescu și Silviu Biriş. Nu aveți niciun motiv să ratați spectacolul!

S.B.: Buzoienii vor avea parte și de o reprezentație unică a unei trupe legendare, chiar vinerea viitoare, despre ce surpriză muzicală frumoasă este vorba?

G.C.:  Într-adevăr, pe 16 martie găzduim de la ora 20.00 noul proiect IRIS – Concert Manifest. Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeica duc floarea de IRIS mai departe, așa că, cea mai mare trupă de rock clasic de la noi vine pe 16 martie la Teatrul „George Ciprian” din Buzău pentru un concert ca în zilele bune! Puteți asculta cele mai mari hituri ale trupei tale preferate, precum Strada ta”, “Somn bizar”, “Să nu crezi nimic”, “Baby”, “Casino”, dar și cel mai recent hit al trupei, „Manifest”. Și dacă tot suntem la agendă muzicală, vreau să vă invit și pe 23 martie, de la ora 19.00  la o reprezentație de excepțieFuego – Lăsați-mi muzica

S.B.: Și continuăm cu stare de bunădispoziție, pentru că am auzit că un buzoian o va aduce pe deplin tot în această lună, despre cine este vorba?

G.C.: Îl primim cu brațele deschise pe 25 martie, de la ora 20.00, cu un  spectacol intitulat Comedii cu Gorobete” pe buzoianul Radu Gabriel. El semnează și scenariul, și regia și ilustrația muzicală. Iar pe 26 martie anunțăm  spectacolul Cina de adiounde bifăm o deplasare la Onești, apoi ne mândrim cu deplasarea la Bilbao – Spania, cu spectacolul Comedii cu  Gorobete”. Vă așteptăm la teatru, o lună frumoasă, din plin!

 

 

Related posts

Leave a Comment