Victor Benescu vă invită la adrenalină, mișcare și stare de bine, mai ales pe timp de vară, într-o singură locație, la sală: “ Mă bucur că sunt din ce în ce mai mulți care descoperă sau redescoperă beneficiile Mișcării! ”

victor    Orice acțiune întreprinde, pune pe primul loc …MIȘCAREA! Atât în plan personal, cât și în plan profesional mastertrainerul Victor Benescu este mândru că există deschidere din ce în ce mai mare către a face sport, fitness, de la categorii diferite de persoane, în scopuri comune: dorința de a te simți sănătos! Despre activitățile întreprinse în această perioadă de buzoian, dar și cum reușește să combine fitnessul cu motoarele, muzica rock și triatloanele, aflăm chiar acum într-un alt interviu realizat pentru săptămânalul nostru.

 

victor5Silvia BUNICĂ:  Ce competiții ți-ai mai trecut în palmares în aceste luni?

Victor Benescu: În sfârșit au început competițiile de alergare, iar în curând și cele de Duatlon și Triatlon. Abia am terminat unul dintre cele mai frumoase și grele Ultramaratoane montane, Transylvania 100 k. Aș putea aminti și participarea la Bucharest 10k, un concurs de alergare deosebit datorită faptului că o parte din taxa de concurs s-a dus în susținerea diferitor cauze umanitare. Personal am alergat pentru Habitat FOR Humanity. Un alt concurs interesant a fost și Maraton Măcin, unde s-a  promovat și se face de la ediție la ediție din ce în ce mai bine, zona munților Măcin. Poate se vor face și la Buzău mai mulți pași în promovarea munților din județ, chiar dacă prietenii mei de la Istrița Escape deja au început prin organizarea maratonului de la Sărata Monteoru.

S.B.: Cum merge treaba la sală, se pregătește lumea de vară?

victor2V.B.: Ca în fiecare an, în apropierea verii și a concediilor, oamenii dau buzna în sălile de Fitness pentru a da jos în 1-2 luni kilogramele care le-au acumulat în ani de zile. Nu prea merge, dar măcar unii descoperă sau redescoperă beneficiile Mișcării.

S.B.: Dar în ceea ce privește cursurile de antrenori, cum stăm cu solicitările la Focșani, în comparație cu Buzăul?

S.B.: Cursurile de Intructori Fitness și Personal Trainer la Focșani înregistrează o creștere mult mai mare a numărului de cursanți. La Buzău, de asemeni, sunt din ce în ce mai multe persoane care urmează aceste cursuri, datorită cererii foarte mare a acestei meserii, în care câștigurile pot ajunge până la 3-4000 de lei lunar.

S.B.: Muncim, antrenăm, dar ne mai și distrăm, cu motoarele în special, în cazul tău. Când urmează cel mai apropiat eveniment ce implică Seawolves?

victor3V.B.: Motoarele sau prima dragoste care nu se uită niciodată! Seawolves MC organizează chiar acum, pe 8-10 iunie la Mamaia, cel mai mare Festival Moto din România. Așteptăm acest festival, ajuns la ediția a XI-a, unde vor fi peste 5000-6000 de participanți din țară, cât și din afară țării. Seawolves MC Buzău va organiza și la Rm.Sărat în perioada  6-8 Iulie o întrunire moto, într-o locație execepțională unde voia bună, focul de tabăra și muzică rock ne vor fi nelipsite.

S.B.: Ce ponturi le acordăm cititorilor, dar mai ales cititoarelor pentru a le convinge că un stil de viață sănătos începe totdeauna cu…mișcare?!

 

V.B.:  Păi ar fi câteva ponturi 1. Vrei să fii sănătoasă ? Hai la sală 2. Vrei să fii mai veselă? Hai la sala 3. Vrei un fii sexy? Hai la sală 4. Vrei să ……hai la sal! Vă pup pe chakre, Victor Benescu!

Related posts

Leave a Comment