Scurtpe2 Nr. 398: Deștepți foc

Cum se reașează pesedisții după puciul nereușit în fața lui Dragnea și la ce represalii se așteaptă acum, ce scenarii se prefigurează pe scena politică locală după venirea lui Ponta pentru lansarea popriului partid, unde se înlocuiesc șefii pe bandă rulantă și care sunt adevărații câștigători la referendum, aflați din  noua ediție a publicației Scurt pe 2 care apare vineri la toate chioșcurile de ziare din Buzău și Rm.Sărat. În paginile celui mai așteptate publicații locale la sfârșit de săptămână mai puteți citi despre valul de viroze și despre buzoianul care a luat argintul la europenele de tenis de masă

Nu ratați recomandările profesioniștilor, interviuri în exclusivitate, ponturi și informațiile utilitare, horoscopul săptămânii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst.

Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ două suplimente: Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian. Nu uitați, cu Talciocul buzoian ieșiți în câștig, aveți cele mai noi și mai diverse anunturi de mica publicitate.

[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/arhiva/nr398/nr398.html” align=”left”]Răsfoiește ziarul…[/button]

pag10001

Descoperă și suplimentul ”Jurnalul TVSAT” Nr.398!
[button href=”http://scurtpe2.ro/wp-content/jurnal/nr398/nr398.html” align=”left”]Răsfoiește jurnalul…[/button]

Related posts

Leave a Comment