Mirela Lalu, cosmeticiană la Mirela Beauty Art, despre tendinţele din 2019: „Anul acesta se poartă orice îți stă bine!”

A început să profeseze în domeniul înfrumusețării, mânată de pasiune și de dorința de a se perfecționa în permanență, lucru care s-a văzut în timp, mai ales în ceea ce privește profesionalismul și diversificarea serviciilor, a ținut pasul cu tot ce e nou și ne recomandă să avem grijă de tenul nostru nu doar la salon, ci și după ce îi părăsim pragul. Mirela Lalu, cosmeticiană cu experiență ne dezvăluie ce servicii sunt de neratat anul acesta, cât de important este să avem grijă de noi și ce este în trend în 2019.

Alina Răducan: Cum a început pasiunea ta pentru acest domeniu?

Mirela Lalu: Totul a început acum 5 ani. Cosmeticiană fiind, am dezvoltat o pasiune pentru  descoperirea frumosului.  Pe parcurs am încercat sa devin cât mai complexă în domeniul înfrumusețării, pentru că un profesionist în acest domeniu face de la tratamente faciale și corporale, până la pensat și epilat.  Dar nu m-am oprit aici și m-am specializat și în make-up, extensii de gene fir cu fir, dar și microblanding și micropigmentare. Totul pentru ca doamnele care vin la salon să plece cât mai mulțumite!

A.R.: Că tot vorbim de doamne, ce fel de servicii caută acestea la un salon de cosmetică?

M.L.: Fiecare serviciu poate fi favorizat în funcție de sezon. De exemplu, primăvara este sezonul tratamentelor faciale, vara merg bine epilatul și make-up la evenimente, toamna răsfață tenul după o vară care își lasă amprentele, apoi vine perioada sărbătorilor cu nelipsitele extensii de gene. În cadrul cabinetului există o gamă largă de servicii, adaptate fiecărei nevoi: tratamente faciale (microneedling, peelinguri chimice, tratamente de curățare și hidratare, ultrasunete, microdermoabraziune), tratamente corporale (împachetări cu ciocolată, cu alge, termocuverta), dar și servicii mai cunoscute cum ar fi: makeup, micropigmentare, microblanding, pensat, epilat, extensii de gene.

A.R.: Ce ar trebui să știm după ce părăsim salonul de înfrumusețare?

M.L.: Este foarte importantă îngrijirea tenului și acasă pentru a obține rezultate maxime în cadrul tratamentelor. Același lucru este valabil și pentru micropigmentarea/microblanding-ul sprâncenelor,  dacă acasă lucrarea nu este întreținută corect, nu poate atinge așteptările dorite.

A.R.: În altă ordine de idei, ce se poartă anul acesta?

M.L: Anul acesta se poartă frumusețea, iar o actrița americană spunea: „Frumusețea, pentru mine, înseamnă să te simți confortabilă în propria piele”! Deci se poartă orice îți stă bine!

 

Related posts

Leave a Comment