Dj Speed despre legătura sa specială cu publicul: ”Când transmiți emoții și stare de bine, primești același lucru”

Alina Răducan

Visul său a început la 15 ani, când din pură pasiune a început să mixeze și s-a materializat ani mai târziu, după ce a întreținut atmosfera la cele mai hot festivaluri ale verii: Untold și Neversea. Ce i-a plăcut cel mai mult la festivalurile care au devenit un adevărat fenomen, cum a fost atmosfera și ce planuri are pe viitor, dat fiind faptul că a intrat deja în lumea mare, aflați dintr-un interviu acordat în exclusivitate săptămânalului Scurt pe 2 de Dj Speed.

Alina Răducan: Cum ai îmbrățișat această meserie?

Dj Speed: Totul a plecat de la simpla pasiune pentru muzică, care s-a transformat într-o joacă pe la 15 ani, când am avut contact cu primul echipament de dj. Asta până pe la vreo 17 ani, când am început să pun muzică într-un club și mi-am dat seama că asta vreau să fac pe viitor.

A.R.: Cum ai putea caracteriza evoluția ta? A fost greu?

Dj S.: Evoluția în sine nu mi se pare a fi ceva ușor. Nu pot spune ca a fost nici greu, mai ales când faci ceva ce iți place, însă au fost multe nopți pierdute (mai multe decât presupune meseria în sine) și ore întregi petrecute în căutarea pieselor potrivite. Cu toate astea, fac tot posibilul să fiu într-o continuă evoluție și zic eu că mi-a și ieșit până acum.

A.R.: Ai participat la cele mai mari festivaluri din Romania, Untold și Neversea. Cum a fost atmosfera?

Dj S.: Am participat la aceste festivaluri cu mare bucurie. În ambele am găsit un amestec de muzică bună, oameni frumoși gata să se distreze și stare de bine. Cunoști mulți oameni cu care poți lega prietenii, așa că nu poți spune că nu ai ce povesti la final de festival. Pentru mine a fost o experiență nouă, care m-a făcut să îmi doresc să revin.

A.R.: Ce ți-a plăcut cel mai mult din cele două experiențe inedite?

Dj S.: Faptul că oamenii sunt receptivi când vine vorba de diferite stiluri muzicale, că îți transmit din starea lor de bine și că toți avem același scop: de a ne distra.

A.R.: Cât de mult contează publicul în ceea ce faceți voi?

Dj S.: Cum spuneam mai devreme, publicul contează cel mai mult. Practic, fără el am mixa doar pentru noi, lucru pe care îl poți face lejer acasă. De aceea, consider că este foarte important cum începi un show, pentru a le capta atenția și apoi să îi duci în direcția dorită. Când transmiți emoții și stare de bine, primești același lucru.

A.R.: Unde vrei să ajungi cu această pasiune, care între timp ți-a devenit și job?

Dj S.: Cât de sus este posibil. Anul acesta mi-am îndeplinit două din visurile mele, de a mixa la Neversea și Untold. Pe viitor îmi propun să mă apuc de producție. Vreau să materializez cumva experiența pe care am acumulat-o în acești ani.

Related posts

Leave a Comment