TOT MAI MULTE AMENZI

Potrivit datelor furnizate, astăzi, de către Grupul de comunicare strategică, în județul Buzău, se află în carantină un număr de 498 de persoane. Pentru alte 202 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, peste 100 de jandarmi buzoieni, sprijiniți de colegii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești au fost implicați, la nivel județean, în misiuni pentru aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. În acest context, jandarmii au executat misiuni pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona locațiilor de carantină. În urma activităților desfășurate au fost aplicate 9 sancțiuni, în valoarea totală de 12.100 lei.

În cursul zilei de astăzi, jandarmii buzoieni au preluat de la Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei candele și pahare cu prescuri, care au fost distribuite în camerele din centrele de carantină, prin intermediul personalului administrativ, odată cu distribuirea mesei de prânz. Cu aceeași ocazie, copiii aflați în centrele de carantină au primit câte un cadou din partea jandarmilor.

Și polițiștii buzoieni au efectuat activități de verificare cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, ocazie cu care au fost verificate 928 de persoane. Dintre acestea, 148 au fost identificate că nu respectă interdicțiile privind deplasarea. În total, au fost aplicate 225 de amenzi privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare totală de peste 589.000 de lei.

În ultima zi, în judeţul Buzău au fost angrenaţi în activităţi specifice 310 de polițiști, peste 100 de jandarmi, 137 de polițiști locali și 56 de militari ai Ministerului Apărării Naționale.

Până astăzi, 17 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.067 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.508 au fost declarate vindecate și externate.

Related posts