DISPERSOARE LA BLOCURI

Și ramnicenii isi vor putea dezinfecta mainile, la intrarea in scara de bloc, diminuand astfel riscurile de contaminare cu noul coronavirus. Primaria Rm. Sarat a inceput distribuirea a 500 de dispersoare cu dezinfectant. 450 de aparate vor fi montate la intrarea în scările de blocuri si 50 in unitatile de invatamant din municipiu. Investitia asigurata din bugetul local se ridica la peste 50.000 de lei.  

Primaria Rm. Sarat asigura doar prima alimentare a dispersoarelor cu dezinfectant, reumplerea aparatelor fiind apoi responsabilitatea asociatiilor de proprietari. Tot asociațiile de locatarii vor monitoriza modul in care aparatele vor fi folosite.

Edilul din Rm Sărat, Sorin Cîrjan, precizeaza ca Primaria traverseaza o perioada dificila din punct de vedere financiar si nu poate suporta cheltuieli suplimentare. Primarul spune ca locatarii sunt cei care trebuie sa se gospodareasca in continuare.

Autoritatile din Rm Sărat intentioneaza să finalizeze montarea aparatelor cu dezinfectant, la toate scarile de bloc, pana la sfarsitul saptamanii.

Related posts