ÎNCĂ DOUĂ CAZURI

Județul Buzău are două noi cazuri confirmate cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani și o femeie de 19 ani, socru si noră. Aceștia se aflau într-un centru de carantină din județ, după ce au sosit din Anglia, și, pentru că au prezentat simptome ușoare specifice infecției cu coronavirus, au fost testați. Rezultatele testelor au fost pozitive.

Pacientii au fost transferati la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Starea lor de sanatate este buna si li se administreaza tratament specific COVID-19.

Pe parcusul zilei de astăzi, unul dintre cei 4 pacienti internati in Spitalul Municipal din Rm. Sărat ar urma sa fie externat, in urma deciziei medicului infectionist.

Conducerea unitatii medicale suport din Rm Sărat afirma ca spitalul dispune de medicamente suficiente pentru tratarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus. Mai precis, spitalul are tratament pentru o perioadă de 7-10 zile, alte medicamente urmând a mai fi achiziționate în functie de numarul pacientilor internati, astfel încât să nu rămână tratamente pe stoc.

În urma donatiilor, Spitalul Municipal din Rm Sărat a primit trei tuneluri de dezinfectie, care au fost deja montate. Altele trei tuneluri urmeaza sa intre, in curand, in posesia unitatii medicale.

In cadrul Spitalului Municipal Rm. Sarat, unitate devenita suport in tratarea cazurilor de COVID-19, pe 31 martie, isi desfasoara activitatea un singur medic specialist în Boli Infectioase.

Related posts