TENSIUNI ÎN SPITAL

Odata cu cresterea numarului de pacienti internati in Spitalul Municipal Rm. Sarat, sporesc și problemele din unitatea medicală. Este vorba despre tensiunile tot mai mari dintre unii pacienți depistați cu COVID-19 și personalul medical care îi tratează.

Primaria Rm. Sarat a solicitat deja conducerii spitalului un raport detaliat privind această situație, urmând ca detaliile raportului să fie aduse și la cunoștința Prefecturii Buzau.

Probleme au apărut și în oraș după ce amenzile aplicate persoanelor care nu respecta Ordonantele Militare Comitetul au fost declarate neconstituționale. Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta din Rm. Sarat a sesizat că agentii de politie nu mai pot interveni, iar multe persoane au iesit necontrolat pe strazi. Primarul municipiului spera ca situatia sa intre cât mai curând în normal.

Situația din cadrul Spitalului Municipal din Rm Sărat, dar și cea de la nivelul municipiului va fi prezentată astăzi de primarul Sorin Cîrjan reprezentanților Prefecturii Buzau.

Related posts