VAL DE INTERNĂRI

Un nou val de internări la spitalul suport pentru COVID 19 din Rm Sărat. De ieri, până astăzi au fost internați nu mai puțin de 23 de pacienți. Printre cei aduși la Spitalul Municipal din Rm Sărat, s-ar afla și un medic neurolog de la Policlinica Nicolae Titulescu din municipiul Buzău. Femeia manifestă simptome ale bolii și a fost preluată ieri seară de un echipaj medical, de la domiciliul său, și internată în unitatea medicală. Dacă contaminarea acesteia cu COVID 19 se confirmă, ar fi primul caz de infectarea cu coronavirus în rândul personalului medical din județul Buzău. În această dimineață, Spitalul Municipal din Rm. Sărat avea 57 pacienti internati. 25 dintre cei spitalizati sunt barbati, 21 femei, iar 11 sunt copii.

Managerul Spitalului din Rm. Sărat precizează că starea de sanatate a pacientilor este buna, iar unitatea dispune de echipamentele si medicamentele necesare pentru tratarea acestora.

În ciuda noului val de internări, Adrian Danielescu afirmă că personalul medical s-a acomodat cerintelor impuse si face fata solicitarilor.

Cei 11 copii internati in Spitalul Municipal Rm. Sarat stau in saloane impreuna cu mamele lor, conform protocoalelor in vigoare.

Related posts