ALĂTURI DE SEMENII SĂI

Încă de la debutul pandemiei, a fost alaturi de oamenii orașului în care a copilărit ajutându-i în lupta impotriva COVID-19. Vorbim despre administratorul societatii Getica 95 COM SRL Viorel Tudose, care a donat municipalitatii si unitatilor de invatamant din Rm. Sarat un număr impresionant de masti si echipamente de protectie. Zilele acestea, la Primăria Rm. Sarat a ajuns un alt transport cu 59.000 de masti cu titlu de donatie din partea firmei Getica 95 Com SRL. Toate măștile vor ajunge la populatie prin intermediul Primariei.

 „Pentru mine, Rm. Sarat nu reprezinta doar locul in care își are sediul social Getica 95, ci este orașul copilariei și adolescenței mele și consider ca este de datoria mea morală sa vin in ajutorul comunitații in aceasta perioada dificila, asigurand o parte din resursele  necesare luptei împotriva raspandirii virusului Covid-19 „,  a declarat  Viorel Tudose, Asociat Unic si Administrator Getica 95 Com SRL.

Pana in  prezent,  furnizorul  de energie  Getica  95  Com SRL, a donat orașului Rm. Sarat un numar de 150.750 de masti, 10.000 de manusi de protectie, 1.450 combinezoane si 50 litri gel dezinfectant.

Related posts