HOROSCOP 12 – 18 IUNIE

berbec – relațiile cu prietenii și sus­ți­nătorii din segmentul profesional se vor schimba. Renunță la persoanele care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preaj­ma ta doar pentru profitul lor personal. Se vor reconfigura unele proiecte profesionale.

taur – apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional. Încet, sigur și discret se deschide o nouă etapă în câmpul muncii. Relațiile cu șefii și autoritățile se schimbă, astfel că cei vechi nu te vor mai susține în continuare ți se vor recunoaște meritele.

gemeni – relațiile cu străinătatea sunt foarte marcante în această săptămână. Vor apărea posibilități importante de a călători peste mări și țări, de a relaționa cu oameni de bună calitate și de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu teme interesante și de folos.

rac – apar noutăți în mod special la secțiunea bani, bunuri comune cu alții. Sunt șanse de  câștig de la și prin alții. Astfel vei putea rezolva datorii mai vechi sau mai noi, poți primi cadouri, o moștenire sau, diverse recompense.

leu – o săptămână importantă în plan relațional. Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională. Totuși, îndoiala, temerile, senzația de mers în gol vor fi accentuate.

fecioară – la locul de muncă se între­zărește o nouă etapă. Activitățile profesio­nale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor mai în vârstă va fi deosebit. Însă, sănătatea este vulnerabilă, ieșind în evidență afecțiuni vechi. Alimentează-te sănătos, odihnește-te și, la nevoie, apelează la sfaturile specialiștilor.

balanță – perioada debutează cu aspecte amoroase, impulsionându-te să fii alături de persoana iubită și de copii. Amorul va căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar dorința de aventuri, distracții și idile întâm­plătoare va fi la cote mari și destul de ușor de îndeplinit.

scorpion – apropie-te de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți. Distracții, aventuri, amor, dar și niscai discuții aprinse trecătoare. Finalul perioadei aduce treburi de rutină, fie la locul de muncă, fie acasă. Fii prudent în privința sănătății, pentru că este vulnerabilă.

săgetător – foarte animate sunt rela­țiile cu anturajul apropiat. Se vor evidenția șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Ar fi bine să fii prudent cu vorbele și gesturile.

capricorn – se anunță noutăți financiare. Sunt posibile amânarea primirii unor drepturi bănești sau obstacole în demersurile ce vizează vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Se închide o nouă etapă de câștig din munca proprie. Încet, sigur și discret se va deschide o altă etapă.

vărsător – contextul astral te impul­sionează să-ți analizezi toate situațiile și rela­țiile în care ești implicat. Ai șanse minu­nate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții tale, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale.

pești – stările tale interioare sunt fluctuante, iar în consecință îți poate fi dificil să relaționezi cu ceilalți. Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente.

Related posts