HC BUZĂU, START BUN DE SEZON

Federația Română de Handbal a organizat, la Sfântul Gheorghe, un turneu de sală la care au participat toate echipele din Liga Națională de handbal masculin. Practic, din cauza pandemiei, federația a stabilit ca toate meciurile din primele trei etape să se desfășoare în cele două arene din municipiul Sf. Gheorghe. Turneul a avut loc în perioada 15 – 17 septembrie.

Două victorii și o înfrângere! Acesta este bilanțul primelor trei meciuri din acest sezon pentru HC Buzău.

În primul meci, disputat marți, HC Buzău a trecut cu scorul de 21-20 de Dunărea Călărași. Miercuri, în etapa a doua, trupa lui Pero Milosevic a fost învinsă de Minaur Baia Mare, scor 25-23. Oficialii grupării buzoiene au contestat vehement arbitrajul la acest meci, mai ales în partea a doua, în acest sens fiind întocmit un raport suplimentar pe marginea aritrajului.

Formația buzoiană a trecut repede peste acest eșec nemeritat, după o prestație bună. HC Buzău a încheiat cu o victorie primul turneu de sală al noului sezon al Ligii Naționale. Joi seară, în ultimul meci, contând pentru etapa a 3-a, handbaliștii buzoieni au obținut o victorie entuziasmantă în fața Politehnicii Timișoara, scor 28-22.

În urma meciurilor disputate joi, după primele trei etape, HC Buzău ocupă locul 7 în clasamentul intermediar al Ligii Naționale de handbal masculin, cu 6 puncte acumulate. Următorul turneu de sală este programat în prima parte a lunii octombrie.

Related posts