NOI SCENARII PENTRU ȘCOLI

Noile cazuri de coronavirus modifică de la o zi la alta scenariile  dupa care functioneaza scolile din judetul Buzau. In aceasta dimineata, Scoala Nr.1 din municipiul Buzau a raportat o îmbolnăvire cu COVID-19 la un elev. Și Liceul cu Program Sportiv Buzău are confirmate infectări la doi elevi gemeni, care invata in aceeasi clasa. De asemenea, este foarte posibil ca inca o clasa de la Colegiul B.P. Hasdeu sa invete dupa scenariul rosu, urmare a unui nou caz.

Ca urmare a infectarilor aparute, Inspectoratul Școlar și autoritățile sanitare au stabilit scenarii de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ din județul Buzău.:

Si la Scoala Dionisie Romano, Scoala Nr. 7, Scoala George Emil Plade si Centrul Scolar de Educatie Incluziva, toate din municipiul Buzau, functioneaza cate o clasa in scenariul rosu. Tot online, pana pe data de 14 octombrie, invata si trei clase din cadrul Scolii Gimnazialae Nr. 1 Rm. Sarat.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Buzău precizează că in scoli se respecta masurile de siguranta impuse, dar avertizează că regulile de distantare fizică si de igiena trebuie respectate si in afara unitatilor de invatamant.

Related posts