CREȘE DESCHISE ÎN CONDIȚII STRICTE

Cele doua crese din municipiul Rm. Sărat s-au deschis zilele trecute. Atat cresa din cadrul Gradinitei cu Program Prelungit ,,Mugurasii”, cat si cresa de la Gradinita cu Program Prelungit ,,Lumea Copilariei” functioneaza cu un numar redus de copii la clasa, pentru a se putea respecta masurile de siguranta impuse.

Daca situatia o va permite iar numarul infectarilor nu va creste,  numarul de locuri din creșe se va completa, in luna noiembrie, pana la 50 de copii, capacitatea maxima la care au functionat unitățile si in trecut.

Pentru siguranţa copiilor, creşele funcţionează după reguli stricte. Din acest an, parintilor nu le mai este permis accesul in unitate, iar jucariile care nu puteau fi dezinfectate au fost inlaturate. De asemenea, cei mici nu pot aduce jucarii de acasa, iar personalul trebuie sa respecte reguli stricte de igiena si sa poarte masti de protectie.

Reprezentanții Directiei de Asisitenta Sociala Rm Sărat spun că ambele crese au fost dotate cu material dezinfectant, spatiile au fost igienizate, iar o parte din mobilier a fost schimbat, pentru adaptarea la noile conditii.

Related posts