DIRECTOR NOU LA T.U.C.

Societatea de transport în comun TUC Rm. Sarat are de astazi o noua conducere. Mandatul directorului Sandu Ciobota a expirat, iar postul său a fost preluat de Stefanita Dragan, angajat al societatii. Noul director isi propune sa continue proiectele demarate de Sandu Ciobota si sa modernizeze societatea de transport din Rm. Sărat.

Stefanita Dragan este angajat al TUC din anul 2014, iar in ultimii trei ani, a fost manager de transport al societatii.

Sandu Ciobota a deținut funcția de director al societății TUC din septembrie 2016. Încă de la inceputul mandatului, Ciobota si-a propus redresarea si modernizarea societatii de transport.

Consiliului de Adminstratie al societății TUC Rm. Sărat s-a întrunit ieri, în vederea prezentării raportul de predarea de gestiune. Fostul director afirmă că în prezent societatea nu are nicio datorie către furnizori.

Sandu Ciobota recunoaște ca a pregatit din timp un inlocuitor pentru functia de conducere, astfel încât TUC să își continue activitatea în bune condiții. Fostul director considera ca noul sef poate lua cele mai bune decizi in perioada urmatoare, având în vedere situația financiara buna pe care o moștenește.

De-a lungul anilor, Sandu Ciobota a mai fost directorul Acvaterm si al Administratiei Domeniul Public Rm. Sărat, dar a lucrat si in mediul privat aproape trei decenii.

Related posts