HOROSCOP (23 – 29 octombrie)

berbec –   se îmbunătățește situația profesională. Lucrurile decurg mai ușor decât până acum sau beneficiezi de susținerea așteptată. În orice caz, fii atent la oportunitățile profesionale care se ivesc și păstrează-ți optimismul.

taur –  săptămâna aduce multe discuții clarificatoare, dar și surprize și decizii neașteptate din partea partenerului de viață sau a unor colaboratori. Probabil că e de lămurit o situație financiară sau conflictele care pot apărea au drept cauză o pierdere sau o poziție dezavantajoasă în care simți că te afli.

gemeni –  tăcerea și răbdarea sunt de aur, în această săptămână, mai ales în ce pri­vește relațiile de la locul de muncă. Indiferent ce observi în jurul tău, indiferent ce jocuri de culise sesizezi, e bine să stai deoparte și să te abții de la judecăți și concluzii pripite.

rac –  relațiile cu anturajul, cu prietenii și chiar cu persoana iubită nu sunt ceea ce par. Multe lucruri ies la suprafață și schimbă percepția ta despre anumiți oameni. Pot apărea situații care implică gelozia, invidia sau intențiile ascunse.

leu –  perioada îți poate aduce beneficii materiale, în urma creativității și inspirației pe care le manifești în munca și afacerile tale. Însă, există și tendința de a înregistra pagube, din cauza iluziilor sau a deciziilor insuficient cântărite.

fecioară –  fii atent ce, cui și cât spui, dar mai ales stai departe de discuții cu iz de intrigă sau bârfă. Chiar dacă te tentează să cercetezi anumite adevăruri, să iscodești, să judeci sau să dai sentințe, nu e cel mai bun moment pentru asta. Cu cât ești mai discret, cu atât mai bine.

balanță –  segmentul financiar devine prioritar și va fi nevoie de niște reconfigurări serioase în ce privește modul de administrare a resurselor materiale. Nu e momentul pentru investiții semnificative sau pentru decizii pe termen lung legate de o afacere sau o relație a cărei miză este profitul financiar.

scorpion –  devine tot mai clar că e un moment important pentru tine, în sensul auto-evaluării. Cel mai important om din viața ta ești tu, iar în următoarele săptămâni ar fi bine să-ți acorzi cu prioritate atenție, mai ales că cei din jur sunt destul de imprevizibili și chiar absenți.

săgetător –  e posibil ca punctul nevralgic în această săptămână să fie legat de zona finanțelor. Fie ai sentimentul de insuficiență, fie sunt blocate anumite demersuri/afaceri și situația devine frustrantă și constrângătoare, în condițiile în care ai și cheltuieli destule de făcut acum.

capricorn –  se pare că îți sunt testate ambiția, perseverența și rezistența, mai ales în plan profesional, unde s-ar putea să fie nevoie de mult efort și multă energie investită, pentru a păstra un loc, o poziție, o funcție. Ai nevoie de multă diplomație și discreție.

vărsător –  ești susținut de o persoană din umbră sau pur și simplu din plan divin. Chiar de simți tot mai mult că anumite situații nu depind de tine și e un sentiment apăsător de limitare, totuși simți în anu­mite momente acest sprijin divin care apare când e nevoie și te ajută să-ți păstrezi încrederea.

pești –  poți visa în voie, cu ochii deschiși, așa cum îți place ție, dar fără să-ți creezi așteptări prea mari de la cei din jur. Rămâi prezent, concentrat la ce îți dorești și ce poți crea cu imaginația, pentru că aceasta e bagheta ta magică acum.

Related posts