NOI CANDIDATURI

Organizația din Buzău a PRO România a depus, ieri după amiază, la Biroul Electoral Județean listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Felix Rache, președintele Pro România Buzău și vicepreședintele partidului la nivel național. Al doilea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților este George Sava, fost prefect de Buzău.

Lista pentru Senat a PRO România Buzău este deschisă de către Gabriel Petrea, directorul Universității Politehnice București și deputat în Parlamentul României. Acesta și-a propus să transforme Buzăul într-un Centru Universitar.

Și Partidul Mișcarea Populară Buzău și-a depus ieri, la Biroul Electoral Județean, listele de candidaturi pentru Camera Deputaților și Senat.

Primul pe lista PMP Buzău pentru Camera Deputaților este deputatul Adrian Mocanu. Lista de la Senat este deschisă de senatorul în funcție, Dorin Bădulescu. Din partea PMP și-au mai depus candidaturi Ioan Caton Mateeșescu, Cecilia Manolescu, Ovidiu Anghel, Ioan Raul Florescu, Claudiu Corcodel, Enache Tănase, Nicu Năstase, Maria – Rica Rădulescu, Mihaela – Florina Alexandru, Adelin Matei, Geta Minoiu și Vasile Voicu.

Related posts