NOI MĂSURI RUTIERE

Noi măsuri administrative de circulație rutieră și pietonală vor fi instituite în perioada următoare în Râmnicu Sărat. Autoritatile au decis introducerea regulii ,,Drum cu prioritate” pe strada Principele Ferdinand cu intersectia B-dul Nicolae Bălcescu, cu trafic inspre Gara. De asemenea, in zona tuturor trecerilor de pietoni de pe strada Principele Ferdinand vor fi montate limitatoare de viteza. Administrația din Rm Sărat a mai aprobat instituirea regulei ,,Drum cu prioritate” pentru strada Horia, incepand de la intersectia strazilor Crangul Meiului și Cărămidari, până la ,,Sensul giratoriu” de la Gară.

O alta masura vizeaza asigurarea fluentei traficului rutier pe strada Tudor Vladimirescu, unde se repozitioneaza trecerea de pietoni, din zona sensului giratoriu, in zona parcului.

Noile masuri rutiere au fost adoptate, încă din luna februarie, printr-un  proiect de hotarare a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, în urma propunerilor făcute de Comisia Locală pentru Sistematizarea Circulației.

Related posts