CANDIDAȚI RECOMANDAȚI DE FAPTE

Social-democrații din Rm Sărat și-au prezentat astăzi cei doi candidati care vor reprezenta municipiul la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Liliana Sbîrnea candideaza din partea PSD pentru Senat, iar Florin Ceparu este candidatul social-democraților pentru Camera Deputaților. Liderul PSD Rm Sărat, Sorin Cîrjan, consideră însă că alegerile parlamentare sunt organizate intr-un moment total neprielnic, cu mii de cazuri în fiecare zi și tot mai multe îmbolnăviri. Cîrjan spune că și specialistii au recomandat ca alegerile sa fie amanate pentru a nu se ajunge la un blocaj al sistemului sanitar.

În condițiile în care decidenții politici din România consideră că alegerile pot fi organizate, fără probleme, Cîrjan cere public Ministerului Sanatatii si Directiei de Sanatate Publica Buzau sa permita redeschiderea Spitalului Municipal Rm. Sărat pentru zecile de mii de pacienti din municipiu si din comunele arondate. Social- democratul spune ca sunt feja opt luni de cand ramnicenii au fost lipsiti de servicii medicale in urma deciziei Ministerului Sanatatii de a transforma spitalul municipal in unitate tampon pentru tratarea pacientilor infectati cu COVID-19.

Liliana Sbîrnea, candidat PSD pentru Senat, spune ca este singura femeie din judetul Buzau pe o pozitie elegibila. Ea declară că a intrat in cursa electorala pentru a duce la bun sfârșit proiectele legislative incepute dar si proiectele municipiului Rm. Sărat.

La rândul său, Florin Ceparu, candidat PSD pentru Camera Deputaților, a multumit adminsitratie locale încrederea acordată tinerei generatii de a fi prezentă in cursa electorala.

Președintele PSD Rm. Sărat consideră că ambii candidați au atuuri puternice pentru a fi aleși parlamentari: senatorul Liliana Sbîrnea este un om dedicat comunitatii, care cunoaste problemele si proiectele orasului, iar Florin Ceparu a sustinut în permanență activitatile și initiativele tinerilor, dar si proiectele de dezvoltare a orasului.

Related posts