HOROSCOP (6 – 13 noiembrie)

berbec – ascultă-i pe ceilalți, dar vorbește puțin despre tine și slăbiciunile tale. Există și profitori în preajma ta, care abia așteaptă să faci sau să zici ceva care ți-ar dăuna pe termen lung. Relaționarea cu cei dragi este de bun augur.

taur – cheltuieli majore la începutul săptămânii, dar îți cresc veniturile într-un anumit fel. Poate fi vorba despre primirea salariului, sau primești favoruri și cadouri deosebite. Acordă atenție și membrilor familiei sau îndatoririlor domestice.

gemeni – ai multă energie, chef de a te implica în mai multe acțiuni simultante, dar mai ales de a te implica în treburile altora. De aceea unii s-ar putea supăra că intervii neinvitat în viața lor. Ocupă-te numai de tine și lasă-i în pace pe ceilalți!

rac – ar fi bine să ai ceva mai multă grijă de sănătatea ta. Implică-te numai în activități ușoare și la nevoie cere sprijinul cuiva de încredere pentru a duce la bun sfârșit ceea ce nu suportă amânare.

leu – o perioadă controversată vizavi de relațiile cu prietenii și susținătorii din segmentul profesional. Privește atent la propria ta viață și depune eforturi pentru a o îmbunătăți. Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidianul tumultuos.

fecioară – va apărea tentația să te sfătuiești cu prietenii vizavi de planurile tale personale. Cel mai bine ar fi să vorbești numai cu propria ta persoană și să eviți discuțiile prea detaliate. Se conturează neplăceri legate de sănătatea segmentelor sistemului circulator.

balanță – sunt zile interesante pentru relațiile cu străinătatea. Au succes demersurile privitoare la o călătorie îndepărtată, pentru studii sau pentru a lucra în țări străine. Sunt momente favorabile și pentru activități culturale, studii sau pentru întocmirea unui plan de îmbunătățire a bagajului informațional.

scorpion – alcătuiește o listă de priorități și evită cheltuielile nefondate. Primează facturile, taxele și nevoile celor dragi. Mentalul este agitat, astfel că fii prudent. Acceptă sprijinul cuiva de încredere pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

săgetător – relațiile parteneriale nece­sită atenție și eforturi palpabile pentru a pune la punct discuțiile sau activitățile comune restante. Sunt șanse să fii obiectiv în orice tip de parteneriat și de a rezolva lucrurile în favoarea ta. Totuși, ține cont de sugestiile celorlalți, pentru că sunt de bun augur.

capricorn – multe sarcini de lucru la serviciu, însă vei fi încântat. Cum ești o fire extrem de muncitoare te vei pune rapid pe treabă. Ar fi bine să alcătuiești o listă de priorități și să nu te pierzi în amănunte neimportante. Există riscul să obosești și chiar să apară neplăceri serioase pe segmentul sănătății.

vărsător – răscolirile sentimentale marchează perioada, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. Sunt momente importante, ale căror efecte le vei simți pe termen lung. Ține cont de ceea ce îți spun cei dragi și depune eforturi să le fii alături necondiționat.

pești – ai succes în treburile gospodărești și în dialogurile cu membrii familiei. Este rost de reuniuni familiale, de vizitare a locurilor natale sau de a sta la povești împreună cu prietenii, cunoștințele, vecinii din copilărie. Evită să te aluneci în emoții mari și detașează-te de trecut!

Related posts